Team Lakkapää valmistautuu uuteen kauteen Tartossa

Team Lakkapää on parhaillaan leireilemässä Tartossa Virossa. Joukkue on harjoitellut tiiviisti tällä viikolla ja leirin päätteeksi joukkue pelaa neljä ottelua.

Ensimmäinen ottelu on tänään perjantaina 8.9. kello 17.00 Saarenmaata vastaan. Huomenna lauantaina 9.9. Team Lakkapää kohtaa kello 12.30 Tarton ja kello 19 Pärnun joukkueet. Sunnuntaina Team Lakkapää kohtaa VaLePan, joten joukkueella on hyvä mahdollisuus mitata tulevan kauden ennakkosuosikin kuntoa jo ennen kauden alkua.

Team Lakkapään kausi alkaa lauantaina 23.9. kello 17.00 pelattavalla ottelulla Sampo-Volleytä vastaan. Ottelu on samalla viime huhtikuussa 70 vuotta täyttäneen Perungan Poikien 70-vuotisjuhlaottelu ja ottelun alussa tullaan näkemään muutamia juhlallisuuksia ja muistamisia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *