Jakubin terveiset maajoukkueleiriltä

Miten kesä on mennyt?

Kesä on mennyt todella hyvin. Heti kauden jälkeen lähdin maajoukkueen mukaan euroopan kultaiseeen liigaan. Sen jälkeen olikin kuukauden tauko jonka vietin perheen ja ystävien kanssa joita en ollut ehtinyt näkemään kauden aikana enkä sen jälkeenkään. Nyt valmistautuminen EM-kisoihin on täydessä käynnissä joten kaikki aika menee siihen.

Mitä odotat EM-kisoissa Slovakian maajoukkueelta ja itseltäsi?

Ensinnäkin meidän täytyy nauttia kisoista ja yrittää tehdä parhaamme mihin pystymme. Valmistautuminen on ollut todella kovaa joten odotan ja toivon että pääsemme alkulohkosta jatkoon. Lohko ei vaikuta niin pahalta, pari hyvää joukkuetta mutta meillä on silti todella hyvät mahdollisuudet! Odotan että pääsen kentälle ja pääsen nauttimaan pelaamisesta.

Mitä olet kuullut Mestaruusliigasta?

En ole kuullut paljoa, tiedän että pelejä on todella paljon mikä on hyvä asia. Toivon että myös voitamme paljon pelejä. Olen todella innoissani tulevasta kaudesta. En malta odottaa että pääsen suomeen näkemään liigan ja erityisesti tutustumaan joukkueeseen ja faneihin.

Terveiset faneille?

Toivottavasti paikalla on paljon kannustajia jotka auttavat meitä voittoihin. Fanit ovat se tärkeä seitsämäs pelaaja kentällä!

Tags:, , , ,