Jani Sippola Team Lakkapään passariksi

28-vuotias 192-senttinen passari Jani Sippola on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen lentopallon Mestaruusliigajoukkue Team Lakkapään kanssa.

Sippola on Nurmon Jymyn kasvatti ja pelannut ulkomailla kaudesta 2015-16 lähtien. Päättyneellä kaudella Sippola pelasi Romaniassa ja sitä ennen Saksassa. Suomessa hän pelasi pitkään Raision Loimun riveissä.

– Olemme Janin kanssa tunteneet pitkään ja olimme myös Loimussa yhdessä, Team Lakkapään päävalmentaja Henri Tuomi kertoi.

– Molemmat osapuolet halusivat tehdä sopimuksen, joten yhteisymmärrys Janin siirtymisestä Team Lakkapään riveihin syntyi varsin helposti.

Tuomen mukaan Sippolasta Lakkapää saa vahvasormisen ja ulkomailla kokemusta hankkineen passarin.

– Kokemuksen lisäksi Jani tuo joukkueeseen sen kaipaamaa johtajuutta. Odotamme molemmat innolla tulevaa Mestaruusliigakautta, Tuomi tiivisti.

Jani Sippola kertoi Tuomen tiedustelleen hänen jatkosuunnitelmiaan kauden lopulla ja kun molemmat tunsivat entuudestaan toisensa, PerPon tarjoama paketti alkoi kiinnostaa häntä.

– Lakkapää on kasaamassa nuorta suomalaista joukkuetta ja itse jo hieman kokeneempana konkarina toivon tuovani johtajuutta mukaan, Sippola kertoi.

Hän kertoi, että vuodet ulkomailla ovat tuoneet peliin enemmän malttia sekä kokonaisnäkemystä pelaamisesta ja passarin roolista.

– Kokemus on tuonut malttia ja nyt ei tarvitse jokaisen pallon kanssa elää niin hetkessä, vaan pystyy miettimään peliä jo muutaman pallon verran eteenpäin, Sippola sanoi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *