Lakkapäälle kiinnitys pronssiin, nyt kaikki Urkalle sunnuntaina!

 

lakka_117

Team Lakkapää otti tärkeän voiton Pielavedellä voittamalla Sampo Volleyn niukasti 2-3 (23-25, 25-18, 25-20, 19-25, 14-16) Pielavedellä käydyssä ensimmäisessä pronssiottelussa. Voitollaan Lakkapää otti kotiedun ja voi varmistaa pronssimitalit kotonaan sunnuntaina 16.4. kello 18.00 alkavassa ottelussa Sampoa vastaan.

Team Lakkapää hallitsi ensimmäistä erää. Se otti 0-2 johdon Fredric Gustavssonin pahan aloitussyötön avulla. Sampo nousi 4-3 johtoon kun Chris Voth nosti Eetu Häyrisen syötön vastapalloksi. Tämän jälkeen Lakkapää hivuttautui pikku hiljaa johtoon ja Gustavssonin ässäsyöttö vei joukkueen 9-12 johtoasemaan. Tekniselle erätauolle mentiin tilanteessa 12-14. Erän loppupuolella Arash Dosanhj vaikean aloitussyötön Gustavsson torjui pisteeksi ja Lakkapää pääsi 15-19 johtoon. Erän lopulla Sampo kavensi Aleksi Kaatrasalon ässällä tilanteeksi 21-23. Mikko Väliaho torjui vielä Andre Brownin 23-24 kavennukseen, mutta seuraavan pallon Brown niittasi Sammon kenttään.

Toinen erä alkoi Sammon komennossa. Se meni Kaatrasalon vaikeiden syöttöjen avulla jo 3-0 johtoon. Erä oli koko ajan Sammon hallussa eikä Lakkapää päässyt kertaakaan edes tasoittamaan erää. Erän loppu meni Sammon viiden pisteen johtoasemassa loppuun saakka. Toisen erän loppuun mennessä Arash Dosanhj otti peräti neljä torjuntaa Sammon yleispelaaja Andrus Raadikista ollen Lakkapään tehokkain pelaaja yhdessä Andre Brownin kanssa.

Kolmannessa erässä Kaatrasalo otti erän alussa ohjat käsiinsä syöttöruudussa vieden Sammon 5-1 johtoon. Lakkapää ei saanut tämän jälkeen otetta Sammon pelistä, vaikka se vaihtoi passariksi Matti Toivolan ja Miikka Lemolan Jouni Palokankaan tilalle. Sampo hallitsi erää ja vei sen lopulta Kaatrasalon aloitussyöttöjen ja torjuntojen ansiosta 25-20.

Neljännessä erässä Lakkapää nousi taistelemaan voitosta. Lemola tuli Palokankaan tilalle ja erää pelattiin pitkään tasaisissa merkeissä. Tekniselle aikalisälle mentiin tilanteessa 12-14, mutta sen jälkeen Lakkapää karkasi. Ensin Vothin pahan syötön avulla, jatkossa Matti Toivolan vaikean aloitussyötön torjui Andre Brown ja Lakkapää johti 17-20. Lakkapää piti tämän jälkeen ohjat käsissään ja erä ratkesi vaihdossa tulleen Matias Korhosen syöttövuorolla, kun Lakkapää otti Lemolan torjuessa Väliahon 24. pisteen ja koko erän 19-25.

Viides erä alkoi Lakkapään 0-2 johdolla Bobby Walshin vaikean aloitussyötön avulla. Lakkapää oli hienoisessa johtoasemassa koko ajan ja kun Bobby torjui Raadikin ja Lakkapää meni 9-10 johtoon alkoi voitto häämöttää Lakkapään leirissä. Erän loppu oli jännittävä ja tasainen, ja kun Andre Brown torjui Raadikin ja Lakkapää meni 12-13 johtoon, tapahtui erän ratkaisu. Lakkapää piti Sammon niskalenkissä erän loppuun saakka, otti kotiedun ja lähtee kotiotteluun etulyöntiasemassa ja voi kuitata pronssimitalit kotiottelussaan ensi sunnuntaina.

Nyt kaikki sunnuntaina Urkalle kello 18.00 alkavaan otteluun ja kannustamaan Team Lakkapää takaisin mitaleille viiden vuoden tauon jälkeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.