Lehdistö Team Lakkapää – Kokkolan Tiikerit 3-0

Team Lakkapää – Tiikerit 3-0


Kommentit lehdistötilaisuudesta


Niklas Seppänen, Tiikerit Pelasimme tänään huonosti. Vastustaja teki hyvin töitä tänään. Emme saaneet oikein mitään pelin osa-aluetta kulkemaan. Syöttö toimi kohtalaisesti, mutta vastustajan vastaanotto toimi tänään hyvin. 


Peetu Mäkinen, Team Lakkapää Henkisesti oli jotenkin vaikea syttyä otteluun. Alussa tuli virheitä itselle liikaa. Sain kuitenkin pelin käyntiin ja pelistä tuli hyvä. Joukkueena uskalsimme pelata myös erien lopuissa. Meidän syöttö oli tänään aggressiivinen. Saimme vastustajan avainmiehet vaimennettua tänään. Pidimme oman päämme kylmänä tänään. Oli mukava nähdä uudet miehet avauksessa kovassa vireessä.


Mikko Keskisipilä, Tiikerit Lakkapää pelasi hyvän pelin tänään, me emme. Vastaanotto ei toiminut tänään. Huonon vastaanoton jälkeen peli ei toiminut. Hyökkäyksessä teimme hätäisiä ratkaisuja. Ei mitään pois Lakkapäältä, vastustaja pelasi tänään hyvän pelin. Olemme olleet koko kaudella huonoja vieraissa (yksi voitto). Kotona olemme pelanneet hyvin. Vaikea sanoa, mistä tämä epätasapaino johtuu. 

Henri Tuomi, Team Lakkapää Joukkueena pelasimme paremmin kuin vastustaja. Toisen erän alussa teimme tyhmiä ratkaisuja, mutta erän edetessä pelasimme viisaammin. Kolmannessa erässä malttia oli, ja pelasimme kypsästi. Olli Saarenmaa pelasi hyvän pelin. Jani Sippola pelasi myös järkevän pelin. Lähtökohdat oli epävarmat uuden kuusikon myötä, mutta joukkue pelasi todella vahvan pelin. Pelasimme tänään omien vahvuuksiemme kautta. Loppukautta ajatellen tämä oli hyvä peli. 

Parhaat pelaajat Team Lakkapää, Peetu Mäkinen Tiikerit, Niklas Breilin

Lähitapiolan pistekisa

1p Olli Saarenmaa, Team Lakkapää

2p Niklas Breilin, Tiikerit

3p Peetu Mäkinen, Team Lakkapää

ProLiberoMatias Korhonen, Team Lakkapää