Lehdistö: Team Lakkapää – Kokkolan Tiikerit 3-1

Kommentit lehdistötilaisuudesta

Jiri Hänninen, Tiikerit

Tällaista vuoristorataa meidän peli on tällä kaudella ollut. Tasaisuus puuttui. Lakkapää oli tänään hyvä. Minut otettiin tänään kiinni hyvin, niin hakkurille jäi enemmän tilaa. Hakkurimme pelasi todella hyvän ottelun.

Janne Marttila, Team Lakkapää

Tiukka peli oli tänään. Olimme erien lopussa aggressiivisa ja neljännessä erässä saimme hyvän nousun. Torjuntoja saimme enemmän, mutta muuten oli todella tasainen peli. Itse aloitin tänään hakkurina ja lopun yleispelaajana. Minulle käy kumpi vain rooli. Pelituntuman kanssa on vielä tekemistä loukkaantumisen jäljiltä.

Mikko Keskisipilä, Tiikerit

Ottelu oli tasaista vääntöä. Me käynnistyimme tänään hitaasti. Ensimmäinen erä oli meiltä huono. Helppoja palloja tuhrimme paljon. Niitä lukuunottamatta viimeiset erät olivat ihan hyviä. Lakkapää pelasi puolustusten jälkeiset pallot meitä paremmin. Tarvitsemme lisää malttia ja kärsivällisyyttä kentälle.

Henri Tuomi, Team Lakkapää

Puolustusten jälkeisissä hyökkäyksissä olimme edellä vastustajaa edellä. Ottelu oli kokonaisuudessaan todella tasainen. Vaihtoja jouduimme tekemään tänäänkin, mutta vaihdosta tulleet miehet pelasivat jälleen kerran todella vahvasti.

Parhaat pelaajat

Team Lakkapää: Jayson McCarthy

Tiikerit: Edvarts Buivids

Lähitapiolan pistekisa

1p Jani Sippola, Team Lakkapää

2p Jayson McCarthy, Team Lakkapää

3p Edvarts Buivids, Tiikerit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.