Olli Kuoksa yritti ja onnistui sekoittamaan Lakkapään peliä

Team Lakkapää otti voiton Lentopalloseura Ettasta Suomen cupin ensimmäisessä puolivälieräottelussa. Voitto tuli lopulta erin 3-2 (27-29, 25-19, 25-23, 20-25, 15-13). Ettan valmentaja Olli Kuoksa yritti ja onnistui hämäämään Lakkapään peliä marssittamalla kentälle kakkoskuusikon. Temppu melkein onnistui, sillä joukkue otti tärkeän yhden sarjapisteen ennen toista osaottelua, joka pelataan 13.12. Oulussa.

Kuoksan teko on toisaalta ymmärrettävä, sillä joukkue on kovassa otteluruuhkassa ja heti lauantaina joukkueet kohtaavat uudelleen Oulussa Mestaruusliigaottelussa. Kaikkien aikojen kovimmassa iskussa oleva joukkue luottaa siihen, että toisessa osaottelussa se hoitaa varman voiton ja paikan jatkopeleihin.

Ottelun jälkeen kommentit olivat seuraavat:
Yleispelaaja Jiri Hänninen, Etta: ”Lähettiin ilon kautta ja puolustuspelin kautta. Ensimmäinen erä meni aika lailla meidän suunnitelmien mukaan. Sen jälkeen roikuttiin mukana. Harmittaa, että emme saaneet voittoa pelattua. Tästä on kuitenkin hyvä lähteä toiseen osaotteluun.”

Yleispelaaja Jere Mäkinen, Team Lakkapää: ”Vastustajan yllättävä kokoonpano sekoitti vähän pakkaa. Ilta oli meille vaikea. Etta haki meitä paremmin vaikeita palloja peliin. Täyttä kolmea pistettä haettiin. Tähän on kuitenkin tyydyttävä. Toiseen osaotteluun lähdemme taistelemaan jatkopaikasta. Etu on voiton myötä kuitenkin meillä.”

Päävalmentaja Olli Kuoksa, Etta: ”Saavutetulla pisteellä on iso merkitys. Pistekin tyydyttää. Nyt riittää, että voitamme kotona kolmen pisteen arvoisesti. Terveystilanne joukkueessa on hyvä. Tämän päivän pelaava kuusikko oli tähän hetkeen paras kuusikko. Halu finaaliin on.”

Päävalmentaja Henri Tuomi, Team Lakkapää: ”Enemmän olisi ollut otettavissa. Jerelle saimme pitkän poissaolon jälkeen lähes täyden ottelun. Jere oli helppo laittaa kentälle. Kovaa vääntöä tänään. Peli oli meille vaikea. Pelissä oli epätarkkuutta tänään. Puolustuksessa oli osalla miehistä vähän selkä suorana. Voitto on kuitenkin aina hyvä.”

Parhaat pelaajat:
Antti Ronkainen, Etta
Casey Shcouten, Team Lakkapää

Lapin Kansan raportti ottelusta:
https://www.lapinkansa.fi/urheilu/lakkapaalle-voitto-mutta-ettanappasi-kakkoskuusikolla-hyvat-saumat-kotipeliin-200548178/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *