Pystyyko Lakkapää haastamaan mestarin?

Team Lakkapää kohtaa lentopallon Mestaruusliigan viikko-ottelussa tänään torstaina Lapin Urheiluopistolla kello 18.30 hallitsevan mestarin ja ylivoimaisen mestarisuosikki Vammalan Lentopallon. VaLePan rosteri kestää vertailun jopa Suomen maajoukkueen kanssa, niin paljon siinä on taitoa, kokemusta ja kovuutta.

VaLePa selvitti tiensä Mestarien liigan lohkovaiheeseen sunnuntaina voittamalla Tshekin mestarin kultaisessa erässä ja tehden näin suomalaista miesten lentopallon nykyhistoriaa olemalla ensimmäinen joukkue, joka pelaa Mestarien liigassa. VaLePan suoritus on merkittävämpi, mitä sitä tällä hetkellä oikein osataan edes arvata. Mestarien liigan paikka nosti samalla myös kotoisen Mestaruusliigamme eurooppalaisten lentopallosarjojen kärkikastiin. Tämä herättää varmasti huomiota Euroopassa ja nostaa liigamme kiinnostusta myös pelaajien joukossa. Kuusi lohkovaiheen ottelua ja toivottavasti myös jatkopelit pitävät suomalaisen liigalentopallon mediassa ja tuovat näkyvyyttä koko lentopalloväelle. Tämä tilaisuus pitää hyödyntää. VaLePan voitto oli voitto myös rovaniemeläiselle, lappilaiselle ja suomalaiselle lentopallolle. Iso käsi siitä VaLePalle!

Miten illan pelissä käy? VaLePalla on takanaan raskas peli- ja matkustusviikko ja vielä siihen keskiviikkoinen sarjan kärkipeli Ettaa vastaan. Joukkue on varmasti fyysisesti väsynyt, mutta kun taskussa on Mestarien liigan paikka, se tuo varmasti lisäpotkua peliin. Lakkapää pääsee tuorein jaloin ja kuuden voiton putkessa pelaamaan haastajan asemassa rentoa peliä. Pelissä kaikki on auki. VaLePan rosteri on niin kova, että se hyvänä päivänä pystyy voittamaan kakkoskuusikollakin. Lakkapään peli alkaa löytää oikeat uomat ja on varmasti iskussa VaLePaa vastaan. Luvassa voi olla parasta lentopalloviihdettä Rovaniemellä vuosiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *