Team Lakkapää – Raision Loimu 3-2 lehdistö

Team Lakkapää – Raision Loimu  3-2
Kommentit lehdistötilaisuudesta

Ossi Rumpunen, Loimu Tiukka peli oli. Hävisimme tiukat erät tänään. Hyökkäys jatkopalloissa oli meillä heikompaa. Samoin vastaanotto. Noihin osa-alueisiin hävisimme tämän pelin. Emme saaneet palloa kuolemaan, kun oli paikka. Yhteen rotaatioon hävisimme viidennen erän. 


Peetu Mäkinen, Team Lakkapää Syöttö-vastaanotto oli tänään meillä paljon parempi. Saimme tapettua sellaisia ”räpellyspalloja” hyvin, mutta kun pallo tuli kuppiin, ei pallo kuollut. Torjuntaan löimme tänään liikaa. Ratkaisuista puuttui mielikuvitus. 


Christophe Achten, Loimu Voitontahtoa ei näytä olevan tarpeeksi Lakkapäätä vastaata. Peli oli molemmilla vuoristoratamaista. Torjunta-puolustus toimi tänään ihan hyvin, mutta se ei riittänyt. Lakkapää oli tällä kaudella tosi vaikea vastustaja. 


Henri Tuomi, Team Lakkapää Olen todella tyytyväinen. Olemme treenanneet kunnossa olevilla pelaajilla todella kovaa. Se näkyi pelissä. Hyvin joukkue pelasi väsyneenäkin. Nyt ladataan energiatasot täyteen. Syöttö toimi tänään hyvin. Voittoerissä saimme myös pidettyä Guzmanin hyvin aisoissa. Tämä oli hyvä voitto. 

Parhaat pelaajat: Pablo Guzman, Loimu Peetu Mäkinen, Team Lakkapää
ProLibero Jeremy Davies, Team Lakkapää
Lähitapiolan pisteet

1p Jeremy Davies, Team Lakkapää

2p Pablo Guzman, Loimu

3p Peetu Mäkinen, Team Lakkapää