Team Lakkapää – Vantaa Ducks 3-0

Team Lakkapää – Vantaa Ducks 3-0

Pasi Hyvärinen, Ducks Hyökkäysvirheitä teimme tänään paljon Lakkapäätä enemmän. Emme päässeet niskan päälle ottelussa sen takia. Paransimme kolmanteen erään ja peli pysyi hyvin kasassa. Lopussa Lakkapää otti muutaman tosi tärkeän torjunnan, jotka ratkaisivat erän. 


Jani Sippola, Team Lakkapää Perinteinen ottelu Ducksia vastaan. Yksi ”nitroerä” mahtui jälleen mukaan. Emme saaneet Ducksin vastaanottoa rikki. Ottelu oli tasainen. Ottelun alussa itsellä oli vaikea löytää pelirytmiä, mutta onnistuin ja onnistuimme kasaamaan pelin ja teimme riittävästi töitä voittoa varten. Tärkeät kolme pistettä. 


Ismo Tuominen, Ducks Teimme kahdessa ensimmäisessä erässä liikaa hyökkäysvirheitä. Lakkapään hakkuri oli ratkaiseva pelaaja tämän illan ottelussa. Vastaanotto toimi tänään ja pääsimme pelaamaan hyvästä vastaanotosta. Joona Väänäsen (passari) panokseen olen tosi tyytyväinen. Emme saaneet katkaistua kolmannessa erässä, kun tilanne oli. Lakkapää otti muutaman kovan suorituksen siinä vaiheessa. Virheitä lukuun ottamatta ottelu oli tasainen. 


Henri Tuomi, Lakkapää Keskiviikon harjoituksista asti joukkueessa on ollut flunssainen fiilis. Reaktionopeudessa sen näki eniten. Toivotaan, että kovaa flunssa-aaltoa ei tule. Vieraissa pelasimme huomattavasti paremmin. Tällä hetkellä pystymme vääntämään, kääntämään ja taistelemaan voittoja. Kolmannessa erässä teimme ihan liian paljon virheitä. Kolmannen erän lopussa oli huikea taistelu. Jayson McCarthyltä kolmas todella kova peli peräkkäin. Tämä oli todella tärkeä voitto. 

Parhaat pelaajat:Ducks, Pasi HyvärinenLakkapää, Jayson McCarthy

ProLibero,Lakkapää, Jeremy Davies

Lähitapiola pisteet

1p Lakkapää, Jani Sippola

2p Lakkapää, Jeremy Davies

3p Lakkapää, Jayson McCarthy