Torstain pre-season päätöksestä 3-1 tappio Ettaa vastaan!

Etta tuli torstain peliin odotetusti paremmalla syötöllä kuin tiistaina opistolla! Tiukkojen erien ratkaisuksi muodostui oululaisten aavistuksen huolellisempi pelaaminen ratkaisupalloissa! Alla Lapin Kansan juttu ottelusta:

Eetu Häyrinen (kesk.) teki PerPon miehistä eniten pisteitä.

Lentopallon miesten mestaruusliigan pohjoisen joukkueet Etta ja Perungan Pojat ottivat toisen kerran tällä viikolla mittaa toisistaan harjoitusottelussa torstaina Oulun urheilutalolla. Tiistaina Rovaniemellä pelattuun otteluun verrattuna osat vaihtuivat – Etta oli parempi 3–0 (25–21, 26–24, 25–23). Lisäerässä voitto meni vieraille 20–25.

Molemmat joukkueet puolustivat hyvin, mutta rovaniemeläisten kompastuskivenä oli tällä kertaa vastaanotto. Se oli piirun verran heikompi kuin tiistaina.

– Vastaanotto parani loppua kohti, mutta nosto ei ollut tänään tarpeeksi tarkka keskustan alueelle. Huonon vastaanoton jälkeen hyökkäyksiä päätyi torjuntaan ja rajojen yli, PerPon valmentaja Jukka Tuovinen totesi.

Tuovinen ei kuitenkaan huolestunut lopputuloksesta.

– Eihän häviäminen koskaan mukavalta tunnu, mutta näiden harjoituspelien jälkeen hommaa on helpompi viedä eteenpäin. Tappio kasvattaa.

– Tiedossa on, mitä pelissä pitää kehittää, Tuovinen sanoi.

Hakkuri Eetu Häyrinen saldosi 18/+6 pistettä. Valmentajaa ilahdutti myös tulokas Jere Salmela.

– Jere jäi miinukselle, mutta hän oli melkoisessa syöttöpommituksessa (28 vastaanottoa). Urheilutalo ei ole mitenkään helppo paikka vastaanottajalle.

Tiistaina passannut Lasse Jäntti oli nyt vaihtopenkillä, ja tonttia hoiti Jonne Väisänen.

Karanteenissa olevat uudet vahvistukset, venäläinen Dmitri Baranov ja ukrainalainen Boris Zhukov pääsevät joukkuetreeneihin maanantaina.

– Heidän kanssa on aikaa puolitoista viikkoa ennen liiga-avausta, Tuovinen kertoi.

Juttu: Jaarli Pirkkiö Kuvat: Jouni Porsanger

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.