Perungan Poikien ja Lakkapään rautakaupan monivuotinen yhteistyö jatkuu!

Rautakauppaan sekä maatalous- ja konekauppaan keskittyvän Lakkapään ja Perungan Poikien yhteistyö jatkuu myös tällä kaudella. Perungan Pojat pelaa Lentopallon Mestaruusliigaa nimellä Lakkapaa.com. Harvinaisen pitkäaikainen kumppanuus sai alkunsa jo vuonna 2010.

– Nykyisessä koronan aiheuttamassa yleisessä taloustilanteessa tällainen pitkä pääyhteistyökumppanuus on harvinaisen arvokas, sillä budjetin vaatiman rahasumman kokoaminen on ollut haasteellista. Korkeimmalla sarjatasolla pelaaminen on varsin kallista työtä, joten pidämme yhteistyön jatkuvuutta Lakkapään kanssa erittäin merkittävänä asiana, sanoo seuran puheenjohtaja Heikki Keskitalo.

Seura on saavuttanut historiansa aikana neljä Suomen mestaruutta, kaksi SM-hopeaa ja yhden SM- pronssin. Suomen Cupissa joukkue on ollut finaalissa viisi kertaa, joista tuloksena on yksi voitto. Seura on myös esiintynyt kansainvälisillä kentillä, joilta parhaana saavutuksena on selviytyminen CEV-cupissa kahdeksan parhaan joukkoon.

– Meille on arvo sinänsä, että pitkä yhteistyökumppanuus säilyy, sillä vaikeina aikoina sellaista oppii todellakin arvostamaan. Kumppanuutemme on kestänyt hyvinä ja huonoina kausina, mikä kuvastaa hyvin myös Lakkapään suhdetta liiketoimintaan. Yhteistyökumppanuuden pitää olla niin vakaalla ja luotettavalla pohjalla, ettei sen jatkamista tarvitse suuremmin miettiä taloudellisesti haastavillakaan hetkillä, kertoo Lakkapään toimitusjohtaja Jukka Lakkapää.

Aiemmin joukkue on pelannut Lentopallon Mestaruusliigaa nimellä Team Lakkapää, mutta nyt edustusnimi on sama kuin pääyhteistyökumppanin nettisivun osoite. Miksi moinen muutos?

– Halusimme ottaa uuden askeleen yhteistyökumppanuuden rakentamisessa. Joukkueen nimi Lakkapaa.com kuvastaa hyvin tätä aikakautta, jossa verkkokaupan merkitys on korostunut aivan uudella tavalla koronan vuoksi. Suoran ostamisen lisäksi ihmiset tutkivat verkkokauppaa kuin entisaikaan postimyyntikuvastoa ennen lähtöä kivijalkaan ostoksille. Siksi nimi sopii hyvin tähän hetkeen, toteaa Jukka Lakkapää.

lakkapaa.com aloittaa sarjakautensa torstaina 1. lokakuuta Savo Volleyn vieraana. 

Ensimmäinen kotiottelu on vuorossa 4.10 sunnuntaina kun vieraaksi saapuu Raision Loimu!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.