”TÄMÄ OLI ERITTÄIN HIENO  VOITTO” – Jukka Tuovinen

Voittotili auki! Lakkapäältä todella vahva ottelun alku, joka loppujen lopuksi ratkaisi ottelun. Loimu heräsi taistelemaan pitkän erätauon aikana, ja veikin ottelun kolmannen erän nimiinsä jatkopisteillä. Jo kolmannessa erässä Lakkapäällä oli kaksi erä- ja ottelupalloa, mutta Loimu selvitti ne, ja siirsi ratkaisun neljänteen erään. Myös neljännessä erässä jouduttiin jatkopisteille, jolloin Lakkapää näytti henkisen kanttinsa ja taisteli ensimmäisen voiton Mestaruusliigassa lähes vuoteen. Tästä on hyvä jatkaa!

Kommentit lehdistötilaisuudesta:

Elviss Krastins, Loimu: Mielenkiintonen ottelu. Olimme alussa vaisuja. Kolmanteen saimme asennekorjauksen tehtyä. Siirsimme painetta Lakkapään puolelle. Lakkapää ei antanut periksi. Meillä on ollut teemana, ettei päätä paineta alas. Pelasimme rohkeasti pallo kerrallaan.

Eetu Häyrinen, LAKKAPAA.COM: Tulimme peliin hyvin. Syöttö toimi todella hyvin. Pelasimme järkevästi vähillä virheillä. Syöttövirheitä tuli kolmannessa erässä liikaa. Voittoon pitää olla tyytyväinen. Hyvä, että saan paljon passeja ja onnistumisia.

Per-Erik Dalqvist, Loimu: Peli oli vuoristorataa. Emme tulleet hyvin peliin. Toisen erän loppuun tulimme ihan hyvin, mutta fokus katosia. Erien keskivaiheilla tuli kovia virheitä. Mentaalisesti emme olleet tarveeksi vahvoja. Pitkä erätauko oli meille eduksi. Syötimme kolmannessa erässä paremmin ja saimme painetta vastustajalle. Olimme kolmannessa erässä hieman onnekkaita. Lakkapää vastaavasti oli onnekkaampi neljännessä. Pelin hävisimme ensimmäisissä erissä. JOukkue on uusi ja nuori. Parannamme koko ajan. Onnea Lakkapäälle voitosta.

Jukka Tuovinen, LAKKAPAA.COM: Tämä oli erittäin hieno voitto. Kaksi ensimmäistä erää oli hyvää syöttöpeliä. Myös puolustus toimi hyvin. Pitkä erätauko heikensi meidän syöttöpeliä. Syöttöpelin heikentyminen vaikeutti meidän peliä ja sai Loimun peliin mukaan. Yleisö lähti hienosti mukaan ja joukkuekin syttyi vielä neljännessä erässä. Syöttöpeli parani. Lopun taistelu palkittiin. Ansaittu voitto meille.

Seuraavan kerran äijät ovat tulessa 11.10 sunnuntaina klo 17, kun kotiluolaan astelee vieraaksi Vantaan Ducks!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.