Sunnuntain Ducks kotipeli siirtyy joukkueen korona-altistumisen vuoksi!

Lapin Urheiluopistolla Rovaniemellä sunnuntaina 4.10. 2020 pelatussa miesten lentopallon Mestaruusliigan ottelussa Lakkapaa.com – Raision Loimu sekä Keltakankaan liikuntahallissa lauantaina 3.10.2020 ottelussa Napapiirin Palloketut – Kuortane talkoissa olleella vapaaehtoisella on todettu koronatartunta. Viranomaispäätöksellä on määrätty joukkueiden lisäksi toimitsijoita ja muita tilaisuuksiin osallistuneita henkilöitä 20 kappaletta tartuntalain mukaiseen 14 vuorokauden mittaiseen karanteeniin. Karanteeni koskee siis myös Lakkapaa.com:n ja Raision Loimun liigajoukkueita sekä NaPan ja Kuortaneen 1-sarjajoukkueita.

Lisäksi pelipaikkojen kahvioissa asioineita pyydetään Lapin sairaanhoitopiirin toimesta tarkkailemaan vointiaan ja lievissäkin koronaan viittaavissa oireissa käymään koronatestissä.

Otteluissa yleisön ei katsota muutoin altistuneen, eikä yleisöä määrätä karanteeniin.

Sairastunut henkilö osallistui lauantaina sekä sunnuntaina ottelutilan rakentamiseen ja purkamiseen. Hän ei istunut katsomossa eikä ollut muutenkaan tekemisissä yleisön kanssa. Hänen oireet ovat alkaneet vasta ottelua seuranneena päivänä.

Pahoittelemme julkisuudessa meistä riippumattomista syistä olleita vääriä tietoja tapausta koskien.

Ainakin seuraavat ottelut siirretään pelattavaksi myöhemmin:

Mestaruusliiga
11.10. Rasion Loimu – Etta
11.10. Lakkapaa.com – Vantaa Ducks
13.10. Akaa Volley – Raision Loimu
17.10. Hurrikaani-Loimaa – Lakkapaa.com
18.10. Raision Loimu – Vantaa Ducks
18.10. Akaa Volley – Lakkapaa.com

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.