Lapin äijiltä komea paluu kentille

Lakkapää . Com – Karelian Hurmos 3-0 (25-15, 25-16, 29-27)Kotijoukkue tuli karanteeninjälkeisellä innolla ja takoi kauden toisen voittonsa. Huikea esitys! Kahdessa ensimmäisessä erässä kotijoukkue oli ylivoimainen. Kolmannessa vaadittiin kovempaa taistelua! Voitto jäi kuitenkin Lapin Äijille Rovaniemelle! Tästä on hyvä jatkaa.

Kommentit lehdistötilaisuudesta:

Ville Louhela, Hurmos Meidän pelimme muistutti ensimmäisten erien osalta koulupeliä. Pitkällä tauolla kopissa ääni nousi ja sen jälkeen tulikin erilainen porukka peliin.

Niko-Matti Koskela, Lakkapää Voiton jälkeen on todella hyvä fiilis. Pari viikkoa on ollut melkoista menoa. Pitää olla tytyyväinen, että siitä huolimatta pelasimme hyvää lentopalloa ja otimme voiton. Kolmannessa erässä jouduimme vähän kovemmille. Virhekontrolli pysyi kuitenkin kolmannessa erässäkin, ja maltoimme pelata hyvin. Vastustaja teki viimeisessä erässä muutaman virheen enemmän ja voitimme pelin.

Matti Alatalo, Hurmos Vaikea ottelu oli tänään. Tekeminen treeneissä on hyvää, mutta pelissä tuli henkinen lukko jälleen. Itse otan valmentajana vastuun siitä. Pitkän tauon jälkeen paransimme peliä kolmanteen erään. Erityisesti hyökkäyksessä Lakkapää oli tänään paljon parempi.

Jukka Tuovinen, Lakkapää Pitää olla ylpeä joukkueesta. Lähtökohdat eivät olleet karanteenin vuoksi otolliset. Hallitsimme peliä ensimmäisissä erissä lähes mielin määrin. Vastustaja paransi kolmanteen erään, ja meillä putosi taso hieman. Kolmannen erän lopun taistelu tekee kyllä hyvää meidän joukkueelle. Vastuu pisteiden tekemisessä on tasoittunut. Se on hieno asia tulevaisuutta ajatellen. Tämän päivän ainoa tavoite oli voittaa. Saavutimme sen.

Parhaat pelaajat:

Lakkapää, Eetu Häyrinen

Karelian Hurmos, Ville Louhela

Pisteet1p Jonne Väisänen, Lakkapää

2p Niko-Matti Koskela, Lakkapää

3p Eetu Häyrinen, Lakkapää

ProLiberoTeemu Silventoinen, Lakkapää

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.