Keskiviikkona vol. 2 Pohjois-Suomen herruudesta!

Keskiviikkona 11.11 runkosarja jatkuu Lapin Äijien osalta Ettaa vastaan! Ottelusta on odotettavissa tasainen ja tiukka vääntö, molemmat joukkueet ovat aloittaneet kauden vahvasti. Edellinen ottelu oulussa päättyi oululaisten 3-0 voittoon, Lakkapaa.comillakin oli omat tilaisuutensa ottaa ohjat käsiin mutta että oli ratkaisu hetkillä kovempi. 

Nyt pelataan kuitenkin äijien kotiluolassa, kotijoukkue on saanut valmistautua rauhassa otteluun. Molemmat ulkomaalaiset on nyt viimeistään saatu ajettua joukkueeseen sisään, onkin mielenkiintoista nähdä miten edellisestä ottelusta on menty eteenpäin niin joukkueena kuin yksilötasollakin.

Mielenkiintoisin taistelupari löytyy taas hakkurin paikalta. Oulussa Aleksi Muukkonen on aloittanut kauden todella positiivisesti tehden 5,47 pistettä erää kohden, tällä sijoittuu liigassa toiselle sijalle heti meidän oman hakkurimme Eetu Häyrisen jälkeen. Eetu on ollut vakuuttava tähän astisissa esityksissään tehden 6,31 pistettää erää kohden! Liigan kaksi kovimmassa kunnossa olevaa hakkuria kohtaa siis toisensa Lapin illassa.

Ennakkolipunmyynti on auki, käy ostamassa lippu itsellesi ennakkoon, tällä vältämme myös jonojen muodostumisen .

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.