Huima vääntö Pohjois-suomen herruudesta opiston keskiviikkoillassa

Lakkapää – Etta 3-2 (22-25, 20-25, 25-17, 25-22, 15-8)

Huikea taisteluvoitto tältä illalta Lapin Äijiltä!!!! Alun vaikeuksien kautta nousu voittoon tekee hyvää joukkueen itsetunnolle! Pohjoisen herruus palasi Rovaniemelle! Ensimmäisissä kahdessa erässä Etta otti voiton muutaman vahvan jakson voimin, kun kotijoukkueen tekeminen herpaantui. Pitkällä erätauolla Lakkapää onnistui kuitenkin kaivamaan vielä yhden vaihteen peliin. Kolme peräkkäistä erävoittoa vahvalla pelillä! Lauantaina jatketaan…

Kommentit lehdistötilaisuudesta:

Jan Helenius, Etta: Alku oli vahva. Vastustaja paransi, meidän peli huononi. Meni vähän väkisin yrittämiseksi.

Dimitriy Baranov, Lakkapää: Askel askeleelta paransimme peliä ja kolme viimeistä erää jäikin meille. Kotisali oli iso apu tänään. Harjoitusten kautta tulee tekeminen peliin. Pelimme paranee koko ajan. Haluaisin torjuntoja enemmän, mutta joukkueen menestys on tärkeintä. Voitimme tänään. Voitto tuntuu hyvältä.

Olli Kuoksa, Etta: Lentopallon lainalaisuudet unohtui pitkällä tauolla. Aloimme oikomaan hyökkäyksessä ja unohdimme, mitä olimme sopineet.

Jukka Tuovinen, Lakkapää: Kolmas aloitus tälle sarjakaudelle. Se näkyi ottelun alussa. Emme pelanneet huonosti alkuakaan, mutta vastustaja oli vaan alussa kovempi varsinkin sideout-hyökkäyksessä. Pari yksittäistä pahaa vaihetta meni ensimmäisissä erissä vastustajalle. Se ratkaisi alun. Pitkällä tauolla saimme oman puolustuspelin kuntoon. Syöttö oli hyvä. Tasaisuutta tarvitaan vielä. Lasse Jäntin passipeli parani koko pelin ajan ja olen tyytyväinen hänen peliinsä. Vastaanotto oli tänään timanttia.

Pistekisa:

1p Jesse Mäntylä, Etta

2p Jan Helenius, Etta

3p Eetu Häyrinen, Lakkapää

ProLibero Jesse Mäntylä ,Etta

Parhaat pelaajat:Jan Helenius Etta, Eetu Häyrinen, Lakkapää

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.