Hiljaiselo päättyy, yhteistyökumppaneita haussa!

Joulukuun alussa alkaneet lomautukset ovat nyt päättyneet ja kausi jatkuu edelleen haastavissa olosuhteissa! Ainakin Tammikuun kotipelit tullaan pelaamaan melkein tyhjille katsomoille. Voimme ottaa ainoastaan 40 kausikortin lunastanutta sisään urheiluopistolle. Pyydämmekin kausikorttilaisia ilmoittautumaan sähköpostilla osoitteeseen perpo47@gmail.com. Nopeat syövät hitaat 🙂

Lähiaikoina julkaistaan myös kannatuslippukampanja jolla voit tukea joukkuetta tässä haastellisessa tilanteessa. Pysykää kuulolla, asiat saattavat edetä nopeammin kuin uskottekaan!

10.1 suunnniteltu hurrikaani kotiottelu siirrettiin yhteisymmärryksessä pelattavaksi loimaalle ensi sunnuntaiksi. Tämä siitä syystä että ratkaisu oli taloudellisesti järkevin molemmille joukkueille.

Mikäli joukkueen tukeminen kiinnostaa niin ota ihmeessä yhteyttä joko sähköpostilla tai puhelimitse toiminnanjohtaja Henri Tuomen numeroon 0504095034, katsotaan yhdessä sopiva paketti juuri sinulle ja sinun yrityksellesi!

Kiitos kaikille jo tähän asti tukensa osoittaneille 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.