Lauantaina ja Sunnuntaina palataan kotipelien pariin!

Lauantaina kohdataan opistolla Akaa-volley ja sunnuntaina vieraaksi saapuu Valepa. Ottelut pelataan koronarajoituksin eli 40 ensimmäiseksi ilmoittautunutta kausikorttilaista voidaan ottaa sisään. Sisäänkäynti tapahtuu alakäytävän kautta ja katsojille varattu katsomo on kahviosta katsottuna vasemmalla puolella! Vielä on tilaa n.20 katsojalle joten ei muuta kuin ilmoittautumaan laittamalla sähköpostia perpo47@gmail.com!

Tänään myös tulee myyntiin Lapin Äijien virtuaaliliput eli kelkka-arvat, ostamalla arvan pääset samalla tukemaan seuraa ja joukkuetta tässä todella haasteellisessa tilanteessa. Meidän virtuaalilipulla saat siis myös samalla mahdollisuuden voittaa itsellesi uuden moottorikelkan!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.