TAKAISIN VOITTOJEN TIELLE!!

Lakkapää – Vantaa Ducks 3-1 (19-25, 25-11, 25-22, 25-16)

Tappioputki on poikki!!!! Huikea esitys tänään Lakkapäältä!

Alku oli vaikea, mutta toiseen erään tuli uudesti herännyt Lakkapää! Eetu Häyrinen (29+20) oli hurjassa vireessä tänään! Tästä on hyvä jatkaa kohti kevättä!

Kommentit lehdistötilaisuudesta:

Lasse Jäntti, Lakkapää

Pitkään on mennyt ilman voittoa. Kevättä ajatellen tärkeä voitto. Peli pysyi tasokkaana koko pelin. Aaltoliikettä ei ensimmäistä erää lukuun ottamatta nähty. Teimme asioita, joita olimme sopineet. Omaan peliin olen tyytyväinen. Jatkopallot menivät paremmin aiempaan verrattuna.

Jukka Tuovinen, Lakkapää

Keskimääräistä mukavampaa on voittaa. Armeijakaverit eivät pääseet pelaamaan ja kuumettakin on ollut viikon aikana. Treenatut asiat kuitenkin näkyi kentällä. Kovan hyökkäyksen kautta onnistuimme tänään. Puolustuspeli oli isossa osassa. Olimme omalla tasollamme puolustuspelissä. Toisesta erästä alkaen jatkopallohyökkäys oli vahvuutemme. Voitto oli maukas. Tavoitteet on pudotuspeleissä. Olemme keskittyneet omaan pelaamiseemme. Tämä oli ehkä kauden tasapainoisin peli meiltä.

Joona Väänänen, Vantaa Ducks

Ensimmäinen erä lähti molemmilla tunnustelleen. Erä tuli ehkä jopa turhan helposti meille. Emme ehkä ansainneet sitäkään erää. Sen jälkeen torjunta-puolustus petti. Vastustaja oli tänään parempi. Joukkuepeli ei tänään toiminut.

Juho Rajala, Vantaa Ducks

Lakkapää oli tänään kovempi ja ansaitsi voittonsa. Peli oli jotenkin vaikea meille. Pitää miettiä valmistautumisen epäonnistumista. Turhauduimme toisessa erässä, kun oma peli ei toiminut. Päät notkahtivat turhan helposti. Vastustaja nosti pelin tasoa, emmekä pystyneet vastaamaan siihen.

Parhaat pelaajat:Lakkapää, Eetu Häyrinen Ducks, Joonas Jokela

Pisteet:

1p Borys Zhukov, Lakkapää

2p Lasse Jäntti, Lakkapää

3p Eetu Häyrinen, Lakkapää

ProLibero: Teemu Silventoinen, Lakkapää

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.