Vierastappioputki poikki Etelän kiertueella

Lakkapaa.com taisteli vieraskiertueeltaan tärkeät 3 pistettä Raision Loimulta kerttulan Torstai illassa! Samalla meni poikki yli kaksi vuotta kestänyt vierastappioiden putki.

Ottelun ehdottomaksi hahmoksi nousi Eetu Häyrinen tehden neljään erään kunnioitettavat 22/+15

Perjantaina kiertue jatkui Akaa-Volleyn vieraana josta kotiin viemiseksi jäi kokemuksia Akaan legendaarisesta kotihallista. Ottelussa ei jäänyt jossiteltavaa. Kotijoukkue esiintyi vahvan tasaisesti kun taas Lakkapaan pelaajilla oli isoja vaikeuksia saada konetta käyntiin!

Runkosarjaa on jäljellä kahden ottelun verran ennen maaliskuussa alkavia pudotuspelejä, seuraava kotiottelu pelataankin urheiluopistolla 27.2 klo 17 kun vastaan asettuu jo runkosarjan voiton varmistanut Savo-Volley.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.