Jäntti ja Törrö jatkavat, mutta saavat tuekseen uutta verta!

Miro Rasinperä Perungan Poikiin

Paljon on vettä virrannut Kemijoessa ja mustetta kulunut pelaajasopimuksista vastaavan Niko-Matti Koskelan toimistolla. Nyt on vihdoin ja viimeinkin aika vapauttaa teidät arvon lukijat jännityksestä ja julkistaa osa tulevista sopimuksista. Olemme solmineet jatkosopimukset meidän viime kauden ykköspassarille Lasse Jäntille sekä libero Jami Törrölle. Joukkueeseen saadaan myös uutta verta, kun libero Miro Rasinperä sekä passari Ari-Matti Puhakka liittyvät mukaan vahvuuteen. Lasse on tuttu kasvo meille jo kahden kauden takaa ja meillä on ilo jatkaa hommia hänen kanssaan tälläkin kaudella. Viime kaudesta sisuuntuneena Lasse on valmis tulevan kauden haasteisiin.

Viime kaudesta jäi paljon hampaankoloon, joten sopivasti on nälkää lähteä siitä parantamaan, lupaa Jäntti.

Jäämme siis odottamaan, mitä temppuja Lassella on hihassaan ensikaudella. Jäntin kirittäjäksi on hankittu 19-vuotias ja 191-senttinen Ari-Matti Puhakka. Kajaanilaislähtöiseltä Ari-Matilta löytyy nuoresta iästään huolimatta kokemusta 2-sarjasta Kajaanin Kuohusta ja Puijo Wolleysta kuin myös viime kaudelta 1-sarjasta NaPa Volleystä. Varusmiespalvelun suorittamisen jälkeen oli oikea hetki ottaa askel kohti mestaruusliigaa meidän riveissä.

Lähden innokkaana ja odottavaisena kohti seuraavaa kautta. Iso palo on taas päästä treenaamaan ja pelaamaan täysaikaisesti, kertoo Ari-Matti suoraan armeijan harmaista.

Libero-osastolla jatkaa Jami Törrö, joka sai roimasti kokemusta sekä oppeja viime kaudelta ja on valmis ottamaan seuraavan askeleen urallaan. Jami saa seurakseen viime kaudella Kyyjärven KyKy:ssä 1-sarjan mestaruuden voittaneen 22-vuotiaan ja 186-senttisen Miro Rasinperän. Rasinperä on saanut lentopallo-oppinsa Kuortaneelta ja hän on myös pelannut viimekauden alkupuoliskolla mestaruusliigaa Oulun Etta:ssa. Hän on innoissaan tulossa tänne Lappilaisen lentopallon kehtoon Rovaniemelle:

Odottavin fiiliksin ollaan tulossa uuteen seuraan. Puitteet on Rovaniemellä kunnossa niin on hienoa päästä uusien tuttavuuksien kanssa rakentamaan tulevaa kautta, kertoo Miro

Odottavat fiilikset on myös PerPon leirissäkin ensimmäisistä sopimuksista. 

Saatiin molemmille pelipaikoille hyvä kaksikko. Kaikki pelaajat vielä nuoria, mutta molemmilla pelipaikoilla toisella on enemmän kokemusta liigasta ja toinen on lupaava haastaja, Niko-Matti Koskela pohtii.

Näin ollaan polkaistu pelaajajulkistukset käyntiin ja lisää uutisia on tulossa piakoin. Toivotetaan onnea jatkosopimukset saaneille sekä kutsutaan uudet kasvot lämpimästi tervetulleeksi PerPon perheeseen. 

– Henry Kestilä, seuran uusi mediavastaava.