Ruotsalainen Alexander Berggren PerPon keskitorjujaksi!

Kuten lupasimmekin, pelaajauutiset jatkuvat tiuhaan tahtiin. Olemme vahvistaneet keskitorjujaosastoamme ruotsalaisella 25-vuotiaalla ja 194-senttiä pitkällä Alexander Berggrenillä. Berggren pelasi viime kaudella Ruotsin pääsarja Elitserieniä HaBo Volleyssä ja sitä aiemmin Sveitsin pääsarjassa Lindaren Volleyssä Luzernissa. Habo Volley sijoittui viime kaudella kolmanneksi Berggrenin saadessa hyvin vastuuta kauden aikana.

Suomalaiset juuretkin omaava Alexander on todella innoissaan seuraavasta mahdollisuudesta pelata Suomen Mestaruusliigaa Rovaniemellä!

”Suomi on totaalisen uusi maa minulle missä pelata. En ole vieraillut maassa aikaisemmin vaikka olen puoleksi suomalainen!”, Alexander myöntää.

Pelaajahankinnoista vastaava Niko-Matti Koskela toteaakin ytimekkäästi kysyessäni häneltä pelaajan ominaisuuksista ja vahvuuksista.

”Tekninen, taitava ja nopea keskitorjuja.”,  kertoo Niko-Matti.

Alexander on tunnettu kovasta treenimotivaatiostaan ja hän onkin kouluttautunut Personal Traineriksi. Hän odottaa innolla pääsevänsä uuteen seuraan ja tapaamaan uusia joukkuekavereita.

”Toivottavasti nähdään salilla kesän jälkeen. ” , toivoo Alexander.

Mutta nyt me rauhoitutaan juhannuksen viettoon ja jätetään lentopallouutiset hetkeksi tauolle. Sitä ennen suosittelen katsomaan Alexanderin suorituksia alla olevalta videolta.

Hyvää juhannusta kaikille! Nauttikaa säästä ja ottakaa rennosti.

– Henry Kestilä