Yleispelaaja Ville Järnvall Suomen mestari VaLePa:n riveistä Rovaniemelle!

VaLePa - Hurmos 10.3.2022
VaLePa - Hurmos 10.3.2022 – Ville Järnvall tuulettamassa VaLePa:n riveissä oikealla (Kuva: Hannu Moilanen)

Juhannus hipoi täydellisyyttä kelien suhteen ja loppua ei vielä näy. Viikko on alkanut lämpimissä tunnelmissa myös Rovaniemen lentopallokulisseissa, kun kirjoitimme sopimuksen viime vuoden mestarijoukkue VaLePa:n riveissä tulokaskauden pelanneen yleispelaaja Ville Järnvallin kanssa.

23-vuotias ja 190-senttinen yleispelaaja on tehnyt pitkäjänteistä ja johdonmukaista nousua kohti Mestaruusliigaa. Ville oli avainpelaajana, kun Pälkäneen Luja-Lukko nousi 2-sarjasta 1-sarjaan kaudella 2019-20. Hieman loukkaantumisten sävyttämän 1-sarjakauden jälkeen hän pystyi silti vakuuttamaan VaLePa:n valmennusjohdon ja matka jatkui kohti Mestaruusliigaa. Viime kausi meni tunnustellessa mestaruusliigan rytmiä ja tältä kaudelta hän odottaakin enemmän vastuuta.

“Hyvillä mielin uusia haasteita kohti. Tulevalla kaudella on ehkä hieman helpompi haastaa kuusikon paikkaa kuin VaLePa:ssa.”, odottaa Ville.

Loukkaantumisen sekä viime kaudella karttuneen kokemuksen jälkeen nähdään varmasti nälkäinen ja kehittynyt pelaaja.

“Tavoitteena on tietenkin kaudella kehittyä lisää ja ulosmitata kaikki itsestä ja uudesta joukkueesta!”, kertoo Ville.

Urheilukaupunki Rovaniemen sekä Lapin Urheiluopisto Santasportin puitteet jo tunnetaan muualla ja Ville onkin odottavaisin mielin tulossa uuteen lentopallokaupunkiin treenaamaan. Toivottavasti saamme nykyhelteiden kaltaista poltetta myös syksyllä meidän peleihin. Kausikorttien myynti nimittäin alkaa pian!

– Henry Kestilä