Yleispelaaja Tomi Perkiö ja keskitorjuja Jeremia Heinonen 1-sarjasta PerPoon!

Tomi Perkiö Pälkäneen Luja-Lukossa (Kuva: Rami Myllymaa / Volleyimages)

Meidän toimistolla ei ehditä levätä laakereilla heinäkuussakaan, kun tulevaa kautta valmistellaan hyvällä vauhdilla. Seuraavat pelaajasopimukset on jo rustattu ja valmiita julkaistavaksi.

Olemme tehneet sopimukset 1-sarjassa pelanneiden Tomi Perkiön sekä Jeremia Heinosen kanssa.

194-senttisellä ja 23-vuotiaalla yleispelaaja Tomi Perkiöllä on kokemusta 1-sarjasta jo parin kauden verran Lempäälän Kisassa sekä Pälkäneen Luja-Lukossa. Meidän kanssa sopimuksen aiemmin tehneelle Ville Järnvallille Tomi on jo tuttu entuudestaan, kun he olivat nostamassa Pälkäneen Luja-Lukkoa 1-sarjaan ja pelaten siellä yhdessä samaa sarjaa vielä yhden kauden verran. Tomi valittiin tuolloin myös joukkueensa kapteeniksi.

Tomin kanssa on tultu pelattua. Inhottava kaveri pelata vastaan, koska lukee hyvin peliä ja pyörittelee rajakädestä palloa”, Ville tuumaa

Tomia on siis luonnehdittu joukkuekavereiden puolelta inhottavaksi kikkailijaksi jolla on hyvä vastaanotto ja puolustus. Tomi on luonnollisesti iloinen ensimmäisestä liigasopimuksestaan.

 ”Liigapaikka on aina ollut tavoite, joten ei ensimmäinen liigasoppari voi kun hymyilyttää. Kauteen lähdetään paiskimaan kovasti töitä ja tekemään kaikkensa joukkueen menestyksen eteen.”, lupaa Tomi.

jeremia heinonen keskihyökkäys
Jeremia Heinonen väläyttämässä ulottuvuuttaan.

Toinen uusi pelaaja on viime kaudella 1-sarja debyytin tehnyt oululaislähtöinen 21-vuotias ja 191-senttinen keskitorjuja Jeremia Heinonen. Jeremia sai viime kaudella Napapiirin Palloketuissa kovasti kokemusta ja oppia urheilijan arjesta. Joukkue saakin hänestä positiivisen persoonan kentälle sekä sen ulkopuolelle.

”Olen iloinen ja leppoisa persoona. Menen posin kautta tilanteessa kuin tilanteessa!”, Jeremia lupaa.

Kehitystä on henkilökohtaisella tasolla tullut viime kauden aikana. Jeremia lähteekin haastamaan ja katsomaan, mihin oma taso riittää mestaruusliigakentillä.

”Erittäin mukava lähteä haastamaan. Kovasti oon treenannut ja tehnyt töitä sen eteen, että joku päivä liigassa pääsisi pelaamaan. Viime kausi jätti nälkää ja kovat on halut pelikentille!”, kertoo Jeremia

Olemme samaa mieltä Jeremian kanssa, että katse on jo pelikentillä meilläkin. Mutta nyt haukataan hetki happea ja palataan takaisin seuraavien uutisten kanssa ensi viikolla.

– Henry Kestilä, mediavastaava