Hakkuri Fredric Gustavsson jatkaa PerPossa!

Vihdoinkin saamme jakaa tämän uutisen, jota varmaan moni jo teistä ovat spekuloineet ja odottaneet: Hakkuri Fredric Gustavsson jatkaa seurassa! 197-senttinen ja 31-vuotias, paljon maailman lentopallokenttiä kiertänyt hakkuri, on ilmaissut halunsa jatkaa uraansa vielä Rovaniemellä! 

 

Viime kausi olikin hänelle todella hyvä, vaikka joukkueellamme oli vaikeaa. Siitä todisteena 18,8 pistekeskiarvo, 32 torjuntaa sekä 28 ässää. Hän sijoittui myös Mestaruusliigan eräkohtaisissa pistekeskiarvoissa toiseksi sekä hakkurirankingissa sijalle 5. 

 

Fredriciltä on kantautunut meille myös mahtavia uutisia, koska hän on mennyt viikko sitten naimisiin. Seuramme haluaakin jakaa mitä lämpimimmät onnittelut Fredricille ja toivotetaan hänelle mukavaa häämatkaa. Paahdetaan me täällä toimistolla ja annetaan tuoreen hääparin nauttia.


Tiedätte jo hyvin, että seuralla on toki vaikeat ajat menossa. Emme silti voineet olla kertomatta tätä uutista, kun joukkue alkaa olla pian muutenkin kasassa. Olemme rakentaneet pienillä resursseilla mielestämme vahvaa kilpailukykyistä joukkuetta ja siksi haluammekin kovasti, että kausi täällä Rovaniemellä olisi mahdollinen.

Siihen liittyen aloitimme TUKIKAMPANJAN, johon nyt etsimme tukea yleisöltä sekä yrityksiltä. Sponsoreiden etsiminen on myös vahvasti käynnissä, ja siihen haluammekin tarjota parasta mitä pystymme! Me emme todellakaan olla vielä luovuttaneet taistelua!

Sponsorimyynnissä olkaa yhteydessä Oiva Tapioon / +358400696331