Perungan Poikien tukikampanja kaudelle 2022-2023!

PERUNGAN POJAT EIVÄT LUOVUTA!

WE NEVER GIVE UP!


Tue PerPoa ja ole mahdollistajana miesten huippulentopalloilun jatkumisesta Lapissa.

Viime aikaiset uutiset seuramme tilanteesta ja kauden jatkumisen vaarantumisesta ovat herättäneet huolta syystäkin. Mutta työmme ei ole vielä ohitse! Päätimme aloittaa tukikampanjan, jolla halutaan mahdollistaa kauden alkaminen täällä Rovaniemellä, Lappilaisen huippulentopalloilun kehdossa.

Haluamme tarjota teille mahdollisuuden tukea meitä erilaisten tukipakettien muodossa. Vastapalveluksena tuestanne haluamme tarjota mahdollisuuden tulla juhlistamaan, kannustamaan ja nauttimaan “poikien” peliesityksistä meidän ensimmäisessä kotipelissä 5.10.2022 Raision Loimua vastaan. Olemme kasanneet tälle kaudelle suurella sydämellä sellaista joukkuetta, johon uskomme ja luotamme. Olisi sääli, jos emme näkisi tämän lupaavan joukkueen pelaavan tulevalla kaudella. 


Kampanjan ehdot:

KAMPANJAN AIKAA JATKETTU 12.8.2022! Kampanjan ehtona on se, että saamme yhdessä kasaan tarvittavan summan kauden mahdollistamiseksi. Me tiedotamme tilanteesta heti 12.8.2022 jälkeen alkavalla viikolla. Jos kampanja toteutuu, maksutiedot ja muut infot tulevat teidän sähköposteihinne. Ilmoittautuminen on sitova, jos kampanja toteutuu eräpäivään mennessä. Kampanjaan voi myös osallistua useamminkin, jos kokee halua tukea enemmän.

Yksityinen kannattaja 20€

YKSITYISKANNATTAJA 20€
Yksityiskannattajana tsemppaat aina meidän joukkuetta parempiin suorituksiin opiston lehtereiltä.

Yksityiskannattajana saat lipun kotiotteluun 5.10. Raision Loimua vastaan ja nimesi kannattajatauluun, Ruutu+ taukomainokseen sekä sosiaaliseen median julkaisuun.

Yksityistukija 50€

YKSITYISTUKIJA 50€
Yksityistukijana haluat olla hieman enemmän kuin kannattaja. Haluat olla joukkueen tukija, se seitsemäs pelaaja kentällä. Yksityistukijana saat kaksi paikkamerkittyä lippua 5.10. pelattavaan kotiotteluun Raision Loimua vastaan ja nimesi tukijataululle, Ruutu+ taukomainokseen sekä sosiaalisen median julkaisuun.

Yrityskannattaja 200€

YRITYSKANNATTAJA 200€
Yrityksille urheilusponsorointi ja kannattaminen on hieno tapa olla näkyvillä ja osoittaa tukea paikallisesti kotiseudun yhteisölle. Haluamme tarjota yrityksille olla mukana myös kannattajana pienellä kynnyksellä. Tästä vastineena tarjoamme yritykselle 4 lippua kotiotteluun 5.10. Raision Loimua vastaan ja näkyvyyttä ottelun kannattajataululla, Ruutu+ taukomainoksessa sekä sosiaalisen median julkaisussa.

YRITYSTUKIJA 500€
Jos yrityksenne haluaa olla vielä enemmän mahdollistamassa miesten mestaruusliigan jatkumisesta Lapissa, haluamme antaa sille tietenkin mahdollisuuden! Yritystukijana saat 6kpl merkittyjä paikkalippuja ensimmäiseen kotiotteluun 5.10.Raision Loimua vastaan Lapin Urheiluopiston parhaimmilta paikoilta. Lisäksi saatte näkyvyyttä ottelun tukijataululla, Ruutu+ taukomainoksessa sekä omassa sosiaalisen median postauksessa yrityksenne kannustusviestin kera!

PARAS KANNUSTUSVIESTI!
Toivomme teiltä myös kannustuksia, huutoja, lentäviä lausahduksia taikka ihan vaan tsemppiviestejä meidän joukkueellemme meidän ensimmäiseen kotiotteluun. Osallistumalla tukikampanjaan toivomme myös teidän näitä kannustusviestejä, kun osallistutte kampanjaan. Arvomme kausikortteja parhaimmille kannustusviesteille,
jotka myös julkaisemme somessa ja Ruutu+:ssa ottelutauolla.