Perungan Pojat jatkavat Mestaruusliigassa!

PERUNGAN POJAT EIVÄT LUOVUTTANEET!


Vihdoinkin saamme kertoa tämän ilouutisen teille. Viime kuukaudet ovat olleet kuin vuoristorataa, kun ollaan painettu hommia tulevan kauden eteen. Kova taistelu on tuottanut myös hedelmää, ja saimme tarvittavan määrän budjettia kasaan kauden aloittamiseksi rimaa hipoen. Tukeanne tarvitaan vielä tulevaisuudessakin, koska kausi ei ole vielä alkanutkaan.

Haluamme kiittää teitä kaikkia tukijoita tähän mennessä, joille lentopallo on lähellä sydäntä. Olemme saaneet tukea tietenkin yrityksiltä, mutta erityisen paljon meitä ovat lähteneet tukemaan yksityiset lahjoittajat joiden sydän sykkii lappilaiselle lentopallolle ja Perungan Poikien pitkälle historialle. K-I-I-T-O-S!
 
Tukikampanja keräsi yli 11000€, joka on kiitettävä summa. Saimme myös kasaan loppukirillämme täydet 200 lahjoittajaa! Arvomme tukikampanjaan osallistuneille 3kpl kausikortteja ensi viikolla. Saimme myös hienoja kannustusviestejä meidän kampanjaan, joista osan jaamme takuulla somessa sekä ottelun aikana. Jaamme myös 1kpl kausikortin parhaimmalle kannustukselle, josta tiedotamme myös pian.
 

Olemme siis päässeet takaisin lähtöviivalle ja ollaan valmiita aloittamaan taistelun liigassa. Pyrimme kehittämään toimintaamme ja olemaan aktiivisia tulevalla kaudella, joten tulette varmaan näkevän nälkäisen joukkueen lisäksi myös nälkäisen seuran! Jos seuratoiminta talkoiden, kehittämisen sekä lentopallon parissa kiinnostaa, ottakaa meihin rohkeasti yhteyttä.

Haluaisiko yrityksesi lähteä sponsoroimaan meitä? Ota yhteyttä Oiva Tapioon (OIVA.TAPIO@GMAIL.COM) niin räätälöidään teille sopiva paketti.