Harjoitusturnaus meni rutiinista BK Tromsøa vastaan

Perungan Pojat olivat odotetusti vahvempia harjoitusturnauksessa.

Lapin Urheiluopistolla nähtiin “arktista” lentopalloilua, kun saimme “Pohjolan Pariisista” Tromssasta, vieraita arktiseen pääkaupunkiin Rovaniemelle. BK Tromsøn miesten sekä naisten liigajoukkueet saapuivat pitkän bussimatkan tänne ja saivat kovat vastukset nälkäisistä rovaniemeläisjoukkueista. 

 

Harjoitusottelu pelattiin nelieräisenä, jonka Perungan Pojat vei erin 4-0 (25-11, 25-18, 25-15, 25-16). Ottelussa oli alusta asti selvää kumpi joukkue oli vahvempi. Rovaniemeläiselle yleisölle jo tuttu hakkuri Fredric Gustavsson oli odotetun vahva (16/+11), mutta hän sai tulitukea laajalta rintamalta, etenkin tuoreelta amerikkalaiskeskarilta Daniel Wetteriltä (11/+8) sekä yleispelaajakaksikolta Ville Järnvallilta (10/+5) ja Alvi Shurdhilta (10/+7). Norjalaisjoukkue kuitenkin laittoi hyvin kampoihin etenkin toisen erän puolivälissä, mutta ei kyennyt pitämään tasoaan taistellakseen erien voitosta. Norjalaisjoukkueet kannustivat toinen toisiaan ja pitivät kovasti ääntä kentällä tappiosta huolimatta. Koko tapahtumaankin oli saapunut mukavasti porukkaa katsomaan.

 

Kiitos BK Tromsølle ja tsemppiä tulevaan kauteen molemmille joukkueille!

 

Me jatkamme harjoitusotteluita seuraavaksi 22.9. klo 18:30 Kokkolan Tiikereitä vastaan Hollihaan hornankattilassa.