Harjoitusottelu Tiikereitä vastaan päättyi 3-1 tappioon

Edellisen harjoitusturnauksen jälkeinen harjoitusottelu “lähimmän” pohjoisen paikallisvastustajan, Kokkolan Tiikereitä vastaan, mittasi toden teolla joukkueemme taitotasoa. Harjoitusottelut ovat tärkeä osa kauteen valmistautumista, kun päästään peluuttamaan joukkuetta tasokasta “sparraajaa” vastaan ja kokeilemaan erilaisia variaatioita. Tässäkin pelissä ihan koko joukkue sai pelikokemusta tulevaa kautta ajatellen.

 

Ottelu lähti meidän joukkueen sekä yleisönkin kannalta mainiosti, kun ensimmäinen erä venyi jatkopalloille päättyen lopulta meidän voittoon 30-28. Peli oli todella tasaista kaksi ensimmäistä erää ja toinen erä meni niukasti Tiikereille 23-25. Kaksi seuraavaa erää menikin selkeästi Tiikereille, kun he karkasivat erien alussa sekä puolessa välissä pitkille karkumatkoille, johon PerPo ei pystynyt vastaamaan taistellakseen erien voitoista.

 

PerPon pistetehtailusta suurimman vastuun eilen kantoi hakkuri Fredric Gustavsson (22/+7). Daniel Wetter oli toinen pistenikkari tehoilla 10/+7. Tiikereiden kokoonpanossa oli onnistujia taas laajalla rintamalla: Leppälä (15/+12), Thiessen (15/+10), Lahti (13/+5).


PerPo:sta ottelussa kentällä suurimman osan ottelusta olivat Gustavsson, Jäntti, Rasinperä, Järnvall, Perkiö, Wetter, Berggren. Ari-Matti Puhakka kävi myös passaamassa palloja neljännessä erässä sekä Arttu Lotvonen kävi yleispelaajan tontilla kolmannessa erässä.


Nyt sitten valmistaudutaan lentopallon Mestaruusliigan kauden avaukseen, joka tapahtuu Karelian Hurmoksen vieraana 1.10 klo 17:00 Joensuun Urheilutalolla.