Karelian Hurmos vahva kotonaan revanssiottelussa.

Perpo lähtee kahden 0-3 tappion kanssa kohti kahden kotiottelun viikkoa. Kuva 5.10. Raision Loimu ottelusta.

Perungan Pojat lähtivät haastamaan Karelian Hurmosta revanssi mielessään Joensuussa. Edellinen ottelu oli huikea trilleri, josta hurmos selvisi 3-2 voittajana viisieräisen taistelun jälkeen.

Ensimmäinen erä oli vahvaa Hurmoksen puolelta, mutta Perpo pysyi hyvin mukana. Hurmos oli koko ajan pienesti edellä eikä vierasjoukkue saanut yliotetta kotijoukkueesta missään vaiheessa. Etenkin torjuntapeli oli vahvaa Hurmoksella, josta todisteena ottelun torjuntapisteet joensuulaisilla 13-5.

Toisessa erässä hurmos karkasi ratkaisevasti juuri torjunnoilla. Erä kerkesi edistyä 17-9 tilanteeseen Hurmoksen johtaessa. PerPo näytti taas hitaasti lämpeävän koneensa voiman ja saikin kirittyä lähelle kotijoukkuetta erän lopussa. Ville Järnvall (10/+3) ja Fredric Gustavsson (15/+3) pelasivat vahvan erän, mutta niin vain Hurmos paineli 2-0 johtoon.

Kolmannessa erässä PerPo oli vielä vahvempi taistelemaan erän voitosta vahvoilla keskihyökkäyksillä. Erä meni lopulta tilanteeseen 24-22 kotijoukkueen johtaessa. Ensimmäisen eräpallon meidän pojat vielä selvitti, mutta toinen päättyi omaan virheeseen ja Hurmos voitti ottelun 3-0.


”On näköjään ollut vähän teema, että herätään pitkän tauon jälkeen. Pitäisi herätä aikaisemmin. Päästiin treenaamaan viime pelin jälkeen ja kyllä siellä hyviä juttuja on, mutta vielä on tehtävää. Muut asiat on mielessä kuin omat pisteet, kiva nähdä itseluottamusta kentällä ja hyvin kaverit tulee vaihdosta sisään” kommentoi Perpon yleispelaaja Ville Järnvall.


”Vaikea sanoa, miksi näin kävi. Vielä ei pystytty hyödyntämään joukkuepeliä riittävästi” sanaili puolestaan PerPo:n päävalmentaja Guntis Atars.


Ottelun parhaiksi pelaajiksi valittiin kotijoukkueen yleispelaaja Mikko Räsänen (13/+7) ja Perpolta keskitorjuja Daniel Wetter (10/+7). Meidän joukkueen Miro Rasinperä pokkasi PROLibero pisteet kotiin.

Seuraavaksi on sitten luvassa kahden kotipelin viikko, kun KyKy-Betset saapuu ensin keskiviikkona 19.10. klo 18:30 ja Vantaa Ducks lauantaina 22.10. klo 17:00.