Perpo jahtaa avausvoittoa KyKy-Betsetiä vastaan kotonaan.

Perpo hakee kotonaan kauden ensimmäistä voittoa. Kuvassa Alexander Berggren juhlii pistettä Raision Loimu -pelissä 5.10.

Perungan Pojat lähtevät jahtaamaan avausvoittoaan viikonlopun Joensuun reissun jälkeen. Karelian Hurmosta vastaan otettu revanssiottelu meni puhtaasti 3-0 joensuulaisille (25-22, 25-20, 25-23), mutta ottelun lopputuloksesta huolimatta lappilaisjoukkueella jäi paljon hampaankoloon.

Joensuussa jokainen erä oli tiukkaa taistelua, ja joukkueen hyökkäystehot jakaantuivatkin tasaisesti hakkuri Fredric Gustavssonin (15/+3), Daniel Wetterin (10/+7) sekä Ville Järnvallin (10/+3) kesken. Oman pään virheiden välttäminen sekä parempi torjuntapelaaminen olisivat voineet kääntää pelin lopputuloksen paremmaksi. Taskussa on vielä vain yksi sarjapiste tiukasta aloitusottelusta Karelian Hurmosta vastaan ja kaksi 0-3 tappiota ensin kotona Raision Loimua ja sitten vieraissa revanssiottelussa Karelian Hurmosta vastaan. Joukkueessa vallitsee kuitenkin hyvä fiilis kolmesta tappiosta huolimatta.


 “Hyvillä fiiliksillä lähdetään keskiviikon kotiotteluun. Nyt ollaan palauduttu lauantain Hurmos-pelistä ja palattu treeneihin valmistautumaan peliin. Vastassa on sarjanousija, joka on osoittanut vaarallisuutensa ottamalla jo 3-0 voiton Kokkolan Tiikereistä. Heidän tärkeimmät pelaajat Petrusevics, Keskinen ja Siirilä kun saadaan pidettyä kurissa sekä oma virhemäärä alhaisena niin olemme vahvoilla!”, pohtii joukkueen kapteeni ja passari Lasse Jäntti.

 

KyKy-Betset on avannut kauden verrattaen hyvin ja on näyttänyt kuuluvansa korkeimmalle sarjatasolle. Kyyjärveläiset haastoi hyvin kauden avauksessa kivenkovaa Akaa Volleytä vastaan 0-3 tappiolla, jonka jälkeen tulikin historian ensimmäinen voitto liigatasolla Kokkolan Tiikereitä vastaan 3-0. Vantaa Ducksia vastaan joukkue väänsi kotonaan viidenteen erään asti Ducksin voittaessa niukasti 3-2. Joukkue törmäsi sitten vierasreissulla kovassa liidossa olevaan Raision Loimuun 0-3, kuten Perpokin kotonaan.

Kyyjärveläisten avainpelaajiin kuuluu juurikin aiemmin mainitut kokenut yleispelaaja Aivars Petrusevics, hakkuri Oskari Keskinen ja tietenkin Suomen maajoukuekeskipelaaja Tommi Siirilä. Kotijoukkueelta voidaan nostaa tällä kertaa hakkuri Fredric Gustavssonin sekä amerikkalaiskeskipelaaja Daniel Wetterin lisäksi vahvoja otteita Joensuussa väläyttäneen yleispelaaja Ville Järnvallin. 

 

Ottelu on myös Suomen Cupin karsintakierroksen kamppailu, jonka voittaja kohtaa Kokkolan Tiikerit 1. kierroksella. Huomionarvoista ottelussa on myös se, että Perungan Poikien libero Miro Rasinperä pelaa ensimmäistä kertaa viime kauden joukkuettansa vastaan. Miro oli isossa roolissa Kyyjärven nousussa Mestaruusliigaan viime kaudella.


PerPo – KyKy-Betset ottelu 19.10. klo 18:30 Lapin Urheiluopistolla sekä lähetyksenä Ruutu-palvelun kautta.

Liput 15€ / 13€ (eläkeläiset, varusmiehet, opiskelijat)