Vantaa Ducks saapuu Rovaniemelle Perpon vieraaksi!

Daniel Wetter iskee kotiottelussa KyKy-Betsetiä vastaan (Kuva: Joonas Tervonen)

Perungan Pojilla riittää kiirettä kotikentällä, kun keskiviikon kotiottelussa KyKy-Betsetistä otetun avausvoiton jälkeen joukkue isännöi Vantaa Ducksia lauantain kierroksella.

Lyhyellä valmistautumisella kauteen tullut lappilaisjoukkue on käynnistellyt koneitaan ja keskiviikon kotiottelu osoitti treeneissä tehdyn työn tuloksien näkyvän jo pelissä. Perpo on nojannut pisteissä hyvin pitkälti kokeneen ruotsalaishakkuri Fredric Gustavssonin sekä ulottuvan jenkkikeskari Daniel Wetterin varaan. KyKy-Betsetiä vastaan pelatussa ottelussa keskeltä tehtiin vähemmän tulosta, kun yleispelaajakaksikko Ville Järnvall (15/+9) sekä Alvi Shurdhi (13/+6) olivat vireessä.

Vantaa Ducks on ollut odotetun vahva joukkue myös tälläkin kaudella. Ankkalauma on kahden ottelun voittoputkessa, kun joukkue voitti KyKy-Betsetin niukasti 3-2 Kyyjärvellä sekä TUTO Volleyn kotikentällään 3-1. Ennen tätä putkea joukkue oli hävinnyt kolme ensimmäistä otteluaan Raision Loimulle, Akaa Volleylle sekä Kokkolan Tiikereille. Tosin vahvassa vedossa olleelle Akaa Volleylle niukasti viidennessä erässä.

Vantaa Ducks nojaa vahvaan puolustus- sekä torjuntapelaamiseen, jonka se on osoittanut etenkin viimeisissä peleissään. Keskitorjujakaksikko Lehtonen-Porkka haastaa kotijoukkueen hyökkäykset. Vantaa Ducksin ulkomaanvahvistukset yleispelaaja Sergej Drobnič ja libero Louis Pineau ovat viimesissä otteluissa päässeet hyvin mukaan joukkueeseen. Huomionarvoista on myös se, että ankkojen yleispelaaja Kalle Kattelus on tällä hetkellä paras pisteentekijä -rankingissa sijalla viisi.


 “Ducks on tasainen joukkue joka hyökkää paljon laidoista, kun keskimiehet ovat taas kunnostautuneet torjuntapuolella. Keskiviikon pelin jälkeen torstai menee lähinnä palautuessa ja perjantaina pelurit palaa salille hiomaan peliä entistä parempaan tikkiin. Taktiikat katsotaan lähempänä peliä, mutta laitureilta pitää saada tehoja alas ja syötöllä pitää saada enemmän tulosta kuin keskiviikkona. Loukkaantumisesta toipunut Aleksander Rastamo ja taitava ja monipuolinen Kalle Kattelus ovat mainittavia pelaajia heidän rosterista. Tunteikasta ottelua odotellaan ja toivotaan! Mahtavaa pelata kun on tunnetta mukana ja jokaisesta pallosta taistellaan”, povaa Perpon libero Miro Rasinperä lauantain ottelusta.

 

Twitterin puolella jo “nelostien derbyksikin” markkinoitu ottelu voi olla kuuma kuin moottoritie.

 

PerPo – Vantaa Ducks ottelu 22.10. klo 17:00 Lapin Urheiluopistolla sekä lähetyksenä Ruutu-palvelun kautta.

Liput 15€ / 13€ (eläkeläiset, varusmiehet, opiskelijat)

Alle 15-vuotiaat sekä Arctic Volleyn juniorit ilmaiseksi!