Kokkolan Tiikerit saapuvat Rovaniemelle Perpoa haastamaan

Perungan pojat seilaavat pienessä myötätuulessa tällä hetkellä.


Perungan Pojat päättävät kotipelien putkensa keskiviikkona 26.10. Kokkolan Tiikereitä vastaan pelattavassa runkosarjan pelissä, joka on myös Suomen Cupin karsintapeli. Perungan Pojat ovat käynnistäneet voittotilinsä viime viikolla kotonaan KyKy-Betsetiä vastaan 3-0 voitolla sekä viime lauantaina tiukassa trillerissä Vantaa Ducksia vastaan 3-2 voitolla.

 

Kotijoukkue on parhaimmillaan pelannut kauttaaltaan hyvää lentopalloa joka osa-alueella, kun vastaanotto on pelannut, torjunta on pelannut ja hyökkäyspelikin on pelannut yleispelaajien kuin hakkurin osalta. Joukkueella on vaan otteluissa tullut selkeitä epätasaisia vaiheita, kun omassa päässä on tehty virheitä. Nämä voidaan laittaa hermojen piikkiin, mitä päävalmentaja Guntis Atars pohti edellisen ottelun lehdistötilaisuudessa


”Tiikerit pelaa nopeeta palloa ja puolustaa hyvin. Katotaan videoita ja lähetään rakentaa siltä pohjalta sitten. Joukkueessa on hyvä pöhinä treeneissä ja ollaan saatu siirrettyä sitä nyt kentälle kanssa, mikä on hianoa nähdä. Kaikkiaan tasainen porukka pelaa hyvin joukkueena, mutta kovimpia hyökkääjiä on kyllä Antti Leppälä ja Daniel Thiessen. Keskiviikkona kova peli tulossa, taas on haluja voittaa!”, analysoi Perpon yleispelaaja Ville Järnvall.

 

Vierasjoukkue Kokkolan Tiikerit on pelannut viime aikoina menestyksekkäästi Challenge Cupissa kukistaen kahden osaottelun taistossa romanialaisen Pamvita Pomgradin tiukasti erin 5-4. Tiikereiden liigakausi on lähtenyt ailahtelevasti, kun joukkue hävisi avausottelunsa nousijajoukkue KyKy-Betsetille, mutta vastaavasti voittivat Vantaa Ducksin vieraissa 3-0. Hallitseva mestari VaLePa taas oli liian vahva vierasjoukkue Kokkolassa, kun se kukisti tiikerilauman 3-0. Kuitenkin onnistuneet otteet Challenge Cupin peleistä antavat osviittaa kokkolalaisten iskukyvystä ja osaltaan europelit ovat vaikuttaneet hieman liigapelien otteisiin.

 

Perpo – Kokkolan Tiikerit ottelu keskiviikkona 26.10. klo 18:30 Lapin Urheiluopistolla sekä lähetyksenä Ruutu-palvelun kautta.

 

Liput 15€ / 13€ (eläkeläiset, varusmiehet, opiskelijat)
Alle 15-vuotiaat sekä Arctic Volleyn juniorit ilmaiseksi!