Kokkolan Tiikerit tulevat toistamiseen Perpon vieraaksi

Edellisessä ottelussa Tiikerit oli piirun verran kotijoukkuetta vahvempi 3-1 (Kuva: Henry Kestilä)

 

Perungan Poikien ja Tiikereiden edellisestä ottelusta Rovaniemellä ei ole ehtinyt kulua kuin 1,5 viikkoa, kun joukkueet kohtaavat jo uudelleen. Kotijoukkueella jäi edellisestä kohtaamisesta paljon hampaankoloon, joten luvassa on jälleen kerran pientä revanssihenkeä. Nähdäänkö Rovaniemellä taas Daniel Thiessenin näytös vai saako Perungan Pojat omat virheensä kuriin ja pääsee pyörittämään peliä keskeltä ja laidoista? Tiikereiltä on löytynyt viime peleistä myös hyökkäysvaihtoehtoja Thiessenin lisäksi.

 

Kokkolan Tiikerit saivat kokea kotihallissaan taas kerran pettymyksen viime viikonloppuna, kun vahva sarjakakkonen Akaa Volley kävi ottamassa puhtaan 3-0 voiton Hollihaasta. Perungan Pojat taas tekivät lyhyen mutta vaihderikkaan vierasreissun Loimaalle ja Turkuun, josta saldona hieno 3-2 voitto Hurrikaani Loimaasta sekä karvas 3-0 tappio TUTO Volleylle. Kokkolan Tiikerit myös kävivät tällä viikolla vierasreissulla Loimaalla häviten tiukassa taistossa Hurrikaanille 3-1. Edellisten otteluiden perusteella molemmilla joukkueilla on varmasti kova hinku saada voittotiliä kartutettua.

Alexander Berggreniä ei tiukka pelitahti haittaa (Kuva: Henry Kestilä)

Viime viikkojen aikaisempi peliruuhka ei ainakaan haitannut Perpon ruotsalaiskeskitorjuja Alexander Berggreniä, vaikka sunnuntain TUTO Volley -pelin haastattelussa myönsi henkisellä puolella olleen vaikeuksia pelissä. Lepo ja viikon treenit on tehneet hyvää joukkueelle.

 

“Fiilis on hyvä! Tykkään pelata paljon pelejä ja se kasvattaa minua pelaajana. Kuin myös se, että voitatko vai häviätkö.  Joukkueena pysymme edelleen pelisuunnitelmassamme ja pelaamme kentällä toisiamme varten ja pidetään myös hauskaa. Tämän viikon teemana on ollut meidän sideout-pelaaminen, joten katsotaan miten lauantaina se toimii. Omassa pelissäni keskityn torjuntoihin, nopeammin, paremmin ja koitan lukea vastustajan peliä tarkemmin. Minulla on pari hyvää blokkipeliä alla, joten sitä pyrin jatkamaan. Tiikerit pelaavat todella nopeaa peliä, joten tulee olemaan hyvä matsi!”, kommentoi TUTO Volleytä vastaan hyvän pelin pelannut Alexander Berggren.

 

Liput 15€ / 13€ (eläkeläiset, varusmiehet)
Alle 15-vuotiaat sekä Arctic Volleyn juniorit ilmaiseksi!

Opiskelijoille tähän otteluun liput 5€:llä sekä 20€/6hlö. Kerää siis opiskeluporukka kasaan ja tule kannustamaan Perungan Pojat voittoon!