Perpo kohtaa Hurrikaani Loimaan Iissä lauantaina!

Perpo pelaa ensimmäistä kertaa Iissä maakuntaottelun lauantaina 26.11. klo 17:00.

Perungan Poikien ja Hurrikaani Loimaan edellinen ottelu tällä kaudella ei jättänyt kylmäksi, kun Perungan Pojat voittivat Loimaalla 3-2 tiukan trillerin jälkeen. Hurrikaani Loimaalla on pyyhkinyt viime peleissä hyvin, koska joukkue on nyt neljän ottelun voittoputkessa, kun he ovat kaataneet mm. Sarjakärjestä tippuneen Raision Loimun sensaatiomaisesti sekä myös Tiikerit, Kyky-Betsetin sekä viimeisimpänä tiukassa kamppailussa Vantaa Ducksin keskiviikkona tuloksella 3-2.

 

Perungan Pojat tekivät historiaa jo Hurrikaania vastaan pelatussa ottelussa, kun he kaatoivat loimaalaiset heidän kotihallissaan ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2011. Keskiviikkona taas lappilaisjoukkue osoitti kovuuttaan kentällä kaatamalla viime vuosien kestomenestyjä Savo Volleyn 3-0. Tämä tarkoitti sitä, että Perpo voitti 2018 perustetun savolaisseuran ensimmäistä kertaa viiteentoista pelattuun otteluun.

 

Tulevaan otteluun lähdetään molempien puolesta hyvistä asetelmista, kun molemmilla joukkueilla vaikuttaa olevan hyvä fiilis alla. Ottelu pelataan lauantaina Iissä maakuntaotteluna, jossa viime kaudella Mestaruusliigapaikasta luopunut Oulun Etta on pelannut pelejään aikaisemmin.

 

“Me voitimme viimeksi tiukasti, mutta tuleva ottelu tulee olemaan erilainen lähtökohdiltaan. Hurrikaani on hyvä tiimi ja he pelaavat hyvää lentopalloa. Me lähdemme tottakai voittamaan, kuten kaikkia pelejämme. Akaa-pelissä oli todella hyviä merkkejä häviöstä huolimatta, koska pelasimme tosi kovaa vastustajaa vastaan heidän kotihallissaan. Savo-peli oli hurja suoritus meiltä, koska pelasimme joukkueena hyvin. Se peli on nyt unohdettava hetkeksi ja keskittyä seuraavaan, koska ei ole aikaa juhlia liikaa. Ottelutahti on sen verran hyvä, joten aina on oltava valmiina seuraavaan haasteeseen. Uskon, että tällä joukkueella päästään meidän tavoitteisiin, koska meillä on todella hyvä tiimi. Toivottavasti saadaan porukkaa hallille, koska saamme siitä niin paljon energiaa kentälle aina siellä pelatessamme”, kommentoi Perpon yleispelaaja Alvi Shurdhi Savo-pelin jälkitiimellyksessä tulevaa Hurrikaani-ottelua.

 

Perpo – Hurrikaani Loimaa / Iisi Areena / 26.11. Klo 17.
Liput 10€ 

Perungan Poikien kausikortit käyvät tapahtumaan.