Perungan Pojat hakevat kauden ensimmäistä voittoa Karelian Hurmoksesta

Perpo palaa Santasportille useamman viikon tauon jälkeen ja hamuaa paluuta voittokantaan.

Perungan Pojat jatkavat kolmen ottelun viikkotahtiansa kotiottelulla Karelian Hurmosta vastaan. Alkukaudesta joukkueet kohtasivat lyhyen ajan sisällä Joensuussa kaksi kertaa, jolloin ensimmäinen ottelu meni tiukasti 3-2 Hurmokselle. Toinen ottelu meni sitten puhtaasti 3-0 joensuulaisille. Karelian Hurmos on ollut alkukaudesta viime kauden tapaan hyvässä vedossa ja majaileekin sarjataulukossa neljäntenä. Edellisen neljän ottelun saldo on 3 voittoa ja yksi häviö. Joukkue “yllätti” mm. kaatamalla sarjakärki Valepan 3-1.

 

Perungan Pojat pitivät marras-joulukuun taitteessa vajaat kaksi viikkoa kestävän ottelutaukonsa. Perpo kävi viikonloppuna reissaamassa Vantaalla sekä Raisiossa, josta saldona oli 1 piste. Kauden viimeiseen otteluryppääseen valmistautuminen on ollut sairastelujen vaivaama. Reissun ensimmäinen ottelu Vantaa Ducksia vastaan venyi vahvasta alusta huolimatta viisieräiseksi ja vieläpä Ducksin voittoon. Raisiossa joukkue osoitti vastaavanlaista meininkiä ottelun alussa, mutta Loimu tuuletteli lopulta 3-1 voittoon. Perpolla on nyt neljän edellisen ottelun jälkeen 1 voitto ja kolme tappiota, joista kaksi viisieräisten tahkoamisten jälkeen. Perungan Pojilla on ollut loppuvuodesta hieman loukkaantumishuolia, kun Alexander Berggren loukkasi Hurrikaani-pelissä nilkkansa. Myös Ville Järnvall parantelee vielä hieman polveansa päästäkseen 100% pelikuntoon, mutta on ollut viime otteluissa kokoonpanossa.

 

Kuten monissa ennakoissa aina sanotaan, lappilaisjoukkue nojaa paljon Fredric Gustavssonin hakkuripelaamiseen.  Tulevassa ottelussa yleispelaajaosastolta etenkin Alvi Shurdhilta sekä keskeltä Daniel Wetteriltä odotetaan onnistumisia edellisiin otteluihin verraten, jotta hyökkäysvastuu vähenisi ruotsalaishakkurilta. Vierasjoukkue Hurmokselta on erityisesti mainittavaa vahvasti edellisissä pelannut tehokaksikko Eetu Häyrinen ja Mikko Räsänen sekä heidän vahva syöttöpelaaminen.

“Ducks-Loimu tuplasta jäi käteen ainoastaan yksi piste niin nälkää on todellakin syyskauden viimeseen peliin. Hurmos on laadukas joukkue ja jokaiselle pelipaikalle löytyy vaihtoehtoja. Parsitaan tarvittavat miehet ja osa-alueet kuntoon keskiviikkoon mennessä ja jätetään kaikkemme kentälle” ennakoi Perpon libero Miro Rasinperä pitkän pelireissun jälkeen.


Nyt kotiyleisön tuki on todella tärkeää, sillä Perungan Pojat majailee sarjataulukossa tällä hetkellä viimeisellä playoff-paikalla. Sen paikan säilyttääkseen jokainen piste on joukkueelle elintärkeä.

Perpo – Karelian Hurmos / Santasport / 14.12. Klo 18:30

Liput 15€ Normaali lippu / 13€ Eläkeläiset  / 5€ Opiskelijat

Arctic Volleyn juniorit ja alle 15-vuotiaat ilmaiseksi.

Ottelun voi katsoa myös monikameralähetyksenä Ruutu+:sta Jussi Korven selostamana!

 

Perpo - Ducks - Alek Rastamo - Fredric Gustavsson - Jeremia Heinonen
Perpo pelasi viikonloppuna ottelut Vantaalla sekä Raisiossa, josta saldona oli vain yksi piste.