Akaa Volley saapuu mittaamaan Perpon vireen Santasportille

Alexander Berggrenin näkeminen loukkaantumisen jälkeen verkolla on piristänyt joukkuetta takuulla. (Kuva: Joonas Tervonen)

Akaa Volley on aloittanut kevätkautensa voitokkaasti napsimalla voitot Raision Loimusta 3-1, Karelian Hurmoksesta 3-2 sekä Tuto Volleystä 3-1. Akaa Volley saapuu nyt ensimmäistä kertaa Perungan Poikien vieraaksi Santasportille, viisieräinen trilleri Akaalla vahvassa muistissaan. Ainakin rovaniemeläisen kotijoukkueen muistissa se ainakin on, kun joukkue haastoi upeasti liigan yhtä kärkijoukkuetta ihan loppuun asti. Akaan kevätkaudella joukkue on kuitenkin menettänyt eriä kaikille joukkueille ja tähän saumaan myös tähtää Perpokin.

Perungan Pojat on aloittanut kevätkautensa kaksivaiheisesti. Kiivaasti pisteitä playoff-paikkansa varmistamiseen hamuava joukkue on kärsinyt viheliäistä loukkaantumisista ja kapean kokoonpanonsa takia se on vaikuttanut pelimenestykseen. Joukkue taisteli vuoden ensimmäisessä pelissän Kyky-Betsetin vieraana 3-2 voiton sydämentykytyksien saattelemana. Tämän jälkeen sarjan kärkijoukkue Valepa nollasi lappilaisjoukkueen täysin vaikka joukkue välillä kiusasikin Valepan vahvaa ja monipuolista peliä ilman keskitorjuja Daniel Wetteriä. Kyseisen herran paluuottelussa Savo Volleytä vastaan viime lauantaina päättyi samoihin 3-0 lukemiin, joten joukkue tarvitsee nyt kuumeisesti onnistumisia. Joukkueen torjuntapeli on nyt saatava edelliselle tasolleen nyt, kun joukkue on kuitenkin täydessä kokoonpanossaan. Tulevassa ottelussa joukkue on 100%:n kuntostatuksella takuulla valmis napsimaan pisteitä kotiareenallaan.

 

”Kova peli tulossa kovaa joukkuetta vastaan. Viime pelissä savoa vastaan saatiin kaikki rosterin miehet käyttöön ensimmäistä kertaa pitkään aikaan joten tasaista vääntöä on odotettavissa. Lähdetään ottamaan kotona tärkeitä pisteitä kevättä ajatellen.”, kommentoi Perpon passari ja kippari Lasse Jäntti.

 

Joukkueen kippari Lasse Jäntti ja valmentaja Guntis Atars hamuavat voittoja joukkueen tulossarakkeeseen. (Kuv: Joonas Tervonen)

Akaa Volley on siis tukevasti sarjataulukossa sijalla 2 ja Perpo on niukasti viimeisellä playoff-paikalla sijalla 8. Tuto Volley kuitenkni hengittää niskaan kahden pisteen päässä eikä Vantaa Ducksikaan kaukana ole viiden pisteen etäisyydellä. 


Ottelu pelataan tavanomaisista keskiviikon ja lauantain kotiotteluista poiketen tiistaina!

 

Perungan Pojat – Akaa volley / Tiistaina 11.1.2023 klo 18:30 Santasport, Lapin Urheiluopistolla.

Liput 15€, eläkeläiset 13€ ja opiskelijat 5€. Alle 15-vuotiaat ilmaiseksi.

 

Ottelu näytetään myös Ruutu+:lla, jossa äänessä meidän kultakurkku Jussi Korpi!