Perpo ja Hurrikaani Loimaa iskevät yhteen Sodankylässä!

Joukkueet kohtasivat edellisen kerran maakuntaottelussa Iissä. Nyt vuorossa Sodankylä!

Perungan Pojat ja Hurrikaani Loimaa iskevät jo kolmannen kerran yhteen tällä kaudella. Ottelusta voi olla luvassa tiukka kamppailu, jos verrataan aikaisempiin kohtaamisiin. Joukkueiden väliset kohtaamiset ovat menneet viisieräisiksi kauden teeman mukaisesti, molempien ottaessa vieraissa tiukan 3-2 voiton.

Perungan Pojat lähtevät tulevaan otteluun hyvässä vireessä, kun lopultakin joukkue sai selätettyä kahden tyrmäävän 0-3 tappion putken hienosti kotonaan tiistaina sarjakakkosta Akaa Volleytä vastaan 3-2. Puhdas voittokin oli otettavissa, mutta lentopallo on marginaalipeli ja osoitti yllätyksellisyytensä Santasportin viihdyttävässä illassa. Perpo hilasi voitollaan itsensä kahdeksanneksi kahden pisteen erolla TUTO Volleyhyn, mutta yhdeksän ottelua on vielä edessä. Sarjataulukko voi muuttua vielä varmasti!

 

Hurrikaani Loimaa on yllättävän valmentajanvaihdoksen myötä pelannut ailahtelevasti. Jani Niskakankaan alaisuudessa joukkue aloitti vakuuttavasti voittamalla Raision Loimun 3-1! Tämän jälkeen Karelian Hurmos haki kotonaan 3-0 voiton Hurrikaanista, jolloin joukkueen “pääkoppa” oli valmentajan mukaan jäänyt Loimaalle. Viimeisimpänä joukkue huuhtoi Pohjois-Karjalan pettymyksen ja haki vakuuttavan 3-0 voiton Vantaa Ducksista, joka oli joukkueelle kauden ensimmäinen puhdas 3-0 voitto! Joukkue taistelee siis sarjataulukon sijoista 4-6.

 

”Akaa -pelistä jäi hyvät fiilikset luonnollisesti, tärkeet pisteet ja iso voitto. Lauantaina pidetään sama energia ja nautitaan pelaamisesta. Omassa pelaamisessa vähän ollu vaihtelua loukkaantumisen jäljiltä, mutta ei se ole ku treeniä ni kyllä se siitä taas lähtee!” pohtii pirteästi edellisessä ottelussa esiintynyt Ville Järnvall.

 

Ville Järnvall nähdään kentällä aika paljon nostopuuhissa.
Ville Järnvall nähdään kentällä aika paljon nostopuuhissa.

Seurattavia hahmoja ovat olleet molempien joukkueiden hakkurit hakkurit Kristers Dardzans ja Fredric Gustavsson. Hurrikaanin harmiksi Darzans on vielä loukkaantuneena, mutta pisteiden tekemisessä vastuuta on kantanut vahvasti yleispelaaja Aleksi Muukkonen. Hurrikaanilta on myös mainittava vahvaa torjuntapelaamista esittävä Mikko Suomalainen (59 torjuntaa). Perungan Pojilta taas voitaisiin nostaa Miro Rasinperän, joka sai edellisessä ottelussa nostaa palloa 59 kertaa 59% lukemilla.

 

Ottelussa myös paikalliset saavat herkkua, kun vierasjoukkueen riveissä pelaa Sodankylän oma kasvatti Atro Berg. Perungan Pojissa pelatessaan Berg nousi mestaruusliigan tasolle ja hänellä olikin kotiotteluissa paljon paikallisia faneja paikan päällä. Niitä löytyy myös varmasti tähänkin otteluun.

 

Ottelu pelataan siis Sodankylän Liikuntahallilla lauantaina 21.1. Klo 17:00.

Liput 15€, eläkeläiset 13€ ja opiskelijat ja kouluikäiset 5€. Alle kouluikäiset ilmaiseksi.
Ottelun liput myy lentopalloseura Tähti-Volley ja lipun tuotot menevät paikallisen juniorityön tukemiseen.

Ottelun voi katsoa myös Ruutu+:ssa.

Ottelua mukana järjestämässä:

Ottelua mahdollistamassa: