Lapin urheiluopistolla on jaossa tärkeitä pisteitä Savo Volleylle ja Perpolle

veikkauksen 2 in 1 ottelussa rovaniemellä pääsee kaveri ilmaiseksi katsomaan lentopallon mestaruusliigaa perungan poikien ottelua savo volleytä vastaan
Savo Volley -otteluun pääsee veikkauskortilla kaksi yhden hinnalla!

Sarjataulukossa sijoilla 7-8 majailevat Savo Volley ja Perungan Pojat janoavat ahnaasti pisteitä parannellakseen asetelmiaan. Molempien kausi on ollut ailahtelevaista, etenkin Savon puolella ollaan odotuksien nähden epätavallisessa tilanteessa joukkueen majaillessa sijalla seitsemän. Perungan Pojat on taas yllättänyt lentopalloa seuraavat pirteillä otteillaan ja joukkue onkin noussut vahvasti taisteliin playoff-paikasta. Joukkueen peli on kuitenkin hakenut paikkaansa pitkin kautta ja siksi joukkueessa ollan kuitenkin odotettu parempia tuloksia.

 

Perungan Pojat ja Savo Volley ovat kohdanneet kaksi kertaa tälle kaudelle, joista molemmilla on 3-0 voitto. Rovaniemeläiset yllättivän kauden alussa savolaiset voittamalla heidät 3-0 Santasportilla kotiyleisön edessä. Savo Volley kuitenkin kuittasi sen pari viikkoa sitten pelatussa ottelussaan Vieremällä, jossa pari päivää ennen ottelua saapunut uusi passari Kevin Rodriguez pelasi ensimmäisen kerran ja vieläpä hienosti tilanteeseen nähden! Savo Volleyllä on ollut tämän jälkeen tiukka ottelutahti, kun he ovat pelanneet noin kahden viikon aikana yhteensä neljä ottelua. Savolaiset kokivat niissä ensin tappion 3-2 Kyky-Betsetille ja 3-0 tappion Valepalle ja 3-1 tappion Akaa Volleylle. Tappioiden sävyttämän putken he katkaisivat viisieräisessä ottelussa Kokkolan Tiikereiden vieraana 3-2 ja viimeisimpänä kirsikkana kakun päälle tuli hieno 3-0 voitto Raision Loimusta kotihallissa. Savo on pyörittänyt kokoonpanoaan kauden aikana aikalailla ja viimeisissä otteluissa ollaan nähty monenlaista kokoonpanoa. Kahdessa edellisessä ottelussa joukkueen hyökkäysteho on ollut hyvää luokkaa (58%) ja alkukauden hakkuripelinsä kanssa takkuillut Veikka Lindqvist on löytänyt hyvän vireen.

 

”Ottelu tulee olemaan meille vaikea, koska tarvitaan kipeästi pisteitä. Vaikka me hävittiin viimeksi 3-0 niin pitää kuitenkin muistaa, että me myös voitettiin heidät 3-0. Siksi on tulossa mielenkiintoinen ottelu. Edellinen Akaa-peli kotikentällä oli todella hauska pelata, koska yleisö oli hyvin mukana kannustamassa meitä. Se todellakin auttoi meitä voittamaan pelin, joten toivon porukkaa tulevan otteluun myös nyt keskiviikkona. Me halutaan pelata playoffseissa ja ansaitsemme paremman sijoituksen kuin missä nyt ollaan. Me pystymme haastamaan liigan kaikki joukkueet.” Perpon kreikkalainen yleispelaaja Alvi Shurdhi pohtii.

 

Otteluisäntänä:

Perungan Pojat saivat vapautuneisuutta peliinsä voittamalla Akaa Volleyn 3-2. Lataus ei täysin pysynyt Sodankylässä pelatussa ottelussa Hurrikaani Loimaata vastaan, mutta joukkue sai taisteltua ottelun kuitenkin viidenteen erään häviten 3-2. Hurrikaania vastaan pelatussa ottelussa joukkue yllättäen tuskaili vastaanotonsa kanssa, mutta sitä saatiin paikattua Kokkolan Tiikerien vieraana lauantaina. Joukkue oli liitelemäs jo 3-1 voittoon, mutta omat virheet ja kotijoukkueen taisteluhenki koitui kolmituntisessa pelissä lopulta 3-2 voittoon. Tiukasta häviöstä huolimatta joukkueesta huokuu hyvä tekemisen meininki ja kokoonpanokin on saatu kuntoon loukkaantumisten sävyttämän alkukauden jälkeen. Muun muassa Alexander Berggren pelasi hyvän ottelun Sodankylässä nilkkansa kuntoutumisen jälkeen ja Daniel Wetterkin on alkuvuodesta parin sivusta jääneen ottelun jälkeen saanut onnistumisia hyökkäyspäässä.

 

Helmikuussa 2023 vietetään myös Veikkauksen lentiskuukautta. Lentiskuukautena jokaisen Mestaruusliigaseuran yhteen kotiotteluun saa Veikkauskorttia näyttämällä 2in1 -lippuedun. Tämä kyseinen ottelu kuuluu 2in1 – lippuedun piiriin, joten houkuttele ystäväsi mukaan kaveriksi ja tule katsomaan viihdyttävää lentopalloa paikan päälle! Lentiskuukauden tavoitteena on kannustaa uusia katsojia Mestaruusliigaotteluihin ja kasvattaa kiinnostusta suomalaisen huippulentopallon pariin. 2in1 etu koskee meidän ottelussa peruslippua, eläkeläislippua sekä opiskelijalippua. Lippuetu ei valitettavasti koske kausikortin omistavia.

 

Perungan Pojat – Savo Volley 1.2.2023 klo 18:30 Lapin urheiluopisto, Santasport.

Liput 15€, eläkeläiset 13€ ja opiskelijat 5€.

Ottelun voi katsoa myös Ruutu+:ssa.

Katso Veikkauksen 2 in 1 erikoisottelut: