Perpolle ja TUTO Volleylle jaossa elintärkeät pisteet Santasportilla

Nähdäänkö tulevana keskiviikkona Lapin urheiluopistolla yhtä paljon väkeä kuin viimeksi
Nähdäänkö tulevana keskiviikkona Lapin urheiluopistolla yhtä paljon väkeä kuin viimeksi

Perungan Pojat pelasivat jo koko kauden 13. viisieräisen pelin Savo Volleytä vastaan viime keskiviikkona kotiareenallaan. Se oli samalla toinen peräkkäinen 3-2 tappio joukkueelle, josta toinen tuli Kokkolan Tiikereitä vastaan. Ennen tappioputkea joukkue yllätti voittamalla myöskin viisieräisessä ottelussa kotonaan Akaa Volleyn. Joukkue on tiukoista peleistä huolimatta napsinut tasaisesti pisteen kerrallaan pitäen kahdeksannen sijansa Mestaruusliigassa. Otteet ovat olleet vahvoja ja joukkue ei ole tällä hetkellä kenellekään kovin mukava vastus. Edellisissä peleissä joukkue on pelannut hyvää puolustus ja vastaanottopeliä, mutta hyökkäystehoissa kaivataan hieman parempia prosentteja sekä henkisesti joukkue varmasti haluaa kääntää tiukat ottelut vihdoin kotiin päin. Nyt vastaan heidän kotiareenallaan asettuu yksi niistä joukkueista, joka voi vielä kammeta lappilaisjoukkueen playoff-paikaltaan. Luvassa on siis todella tärkeä ottelu.

 

Viisieräisten tappioiden jälkeen tavoitellaan paluuta voittokantaan. TUTO Volley on nälkäinen ja hyvin torjuva joukkue. Oma hyökkäyspeli pitää saada hyvälle tasolle, jotta pisteet jää Rovaniemelle. Tulossa varmasti tunteikas ja tiukka peli, joten panosta riittää molemmilla!” ennakoi Perpon libero Miro Rasinperä.

 

Ottelussa mukana kannustamassa:

TUTO Volleyllä ei ole viimeisten kolmen pelin aikana pistepotti ei ole karttunut niin hyvin kuin olisi voinut odottaa. Otteluiden sisällä on tullut heikkoja hetkiä eri osa-alueilla, josta joukue ei ole pystynyt nousemaan ottelun voittoon. Silti sitkeä joukkue on taistellut loppuun asti. Tämä ei ole kuitenkaan koko totuus joukkueesta, koska joukkue on ollut tällä kaudella rovaniemeläisille tutun Olli Kuoksan valmennuksessa hankala vastus usealle. TUTO Volley koki Perpon tavoin tiukan 3-2 tappion Kokkolan Tiikereille ja 3-1 tappion Hurrikaani Loimaalle. Vantaa Ducks nappasi 3-1 voiton turkulaisista ja nousi sarjataulukossa heidän ohi hengittämään Perpon niskaan kahden pisteen päähän. TUTO Volley on neljän pisteen päässä taas Perposta.

 

TUTO Volleyltä kannattaa seurata hakkuri Matias Tihumäkeä, josta on noussut tällä kaudella tehokas palanen heille sekä myös keskitorjuja Tatu Vuorenmaata, joka komeilee liigan torjuntatilaston kärjessä. Perungan Pojilta seurantaan kannattaa laittaa kevätkauden 20-pisteen keskiarvolla pelannut Alvi Shurdhi sekä miltein virheettömästi viime otteluissa tehokkaasti pelannut keskitorjuja Daniel Wetter.

 

Perungan Poikien libero Miro Rasinperä nostopuuhissa Savo Volleytä vastaan
Joukkueen libero Miro Rasinperä odottaa joukkueeltaan hyviä tehoja tulevassa ottelussa

Alexandria Pankkiiriliike Rovaniemi on kutsunut kaikki paikalliseen Likiliike yhdistykseen kuuluvat lappilaiset yritykset katsomaan ottelua. Likiliike on yhdistys, joka haluaa edistää oman paikkakunnan kaupankäyntiä sekä yhteisöllisyyttä. Likiliikkeeseen kuuluvat yritykset tunnistaa Likiliike-merkistä. Perungan Pojat kuuluvat myös Likiliikkeeseen. Otteluun ilmoittautuneet pääsevät kuulemaan ennen ottelua Alexandrian ammattilaisten toimesta yrittäjien sijoitusmahdollisuuksista sekä tulevasta YEL uudistuksesta. Meidän seura esittelee myös toimintaansa ja koko porukan muonittaa Ravintola Feenix. Ennakkotapahtuma yrityksille alkaa 17:45.

Ottelussa voi nähdä myös Perungan Poikien joukkueessa sekä taustatiimissä “uusia” kasvoja, josta informoidaan viimeistään ottelupäivänä. Tarkoitus on vahvistaa joukkuetta kaikin tavoin, jotta me päästään yhdessä asettamaamme tavoitteeseen. Ette tule todellakaan pettymään!

Perungan Pojat – TUTO Volley 8.2.2023 klo 18:30 Lapin urheiluopisto, Santasport.

Liput 15€, eläkeläiset 13€ ja opiskelijat 5€.

Ottelun voi katsoa myös Ruutu+:ssa.