Sampsa Lokka

Viimeisin uutinen

NYT NIITÄ SAA!
21.1.2021

Facebook

Team Lakkapää

Pelannut liigassa kaudesta 2001-2002 lähtien
Team Lakkapää
Team Lakkapää19 hours ago
Lakkapää - AkaaVolley 2-3

Tänään nähtiin hurjaa taistelua sarjapisteistä! Kaksi ensimmäistä erää vierasjoukkueelle, mutta sen jälkeen nähtiin sellaista Lakkapäätä, että pieni yleisö sai kyllä nauttia laadukkaasta lentopallosta! Tällaista lisää, niin Lakkapää voi haastaa kenet tahansa tässä sarjassa. Huomenna vastaan asettuu vielä piirun verran kovempi Valepa.

Kommentit lehdistötilaisuudesta

Lakkapää - AkaaVolley

Urpo Sivula, AkaaVolley
Kolmannessa ja neljännessä tein hölmöjä ratkaisuja. Alku tuntui hyvältä. Saimme pelituntumaa viisieräisestä. Hyvä, että saimme Mikko Kuuselan kanssa harjoiteltua yhteispeliä.

Lasse Jäntti, Lakkapää
Nousujohteinen peli. Alussa oltiin jäässä. Toiseen erään parannettiin. Kolmannessa ja neljännessä varsinkin jatkopalloissa olimme kovia. Viidennessä erässä olisi voinut viedä kumpi vain. Oli mukava pelata ja todella mukava oli saada vastuuta.

Oliver Luutsepp, AkaaVolley
Loppujen lopuksi peli oli hyvää molemmilta. Pelissä oli tänään paljon tunnetta, ja se on hyvä asia. Ensimmäiset kaksi erää pelasimme täydellistä lentopalloa. Tuollaisella pelillä voimme voittaa kenet vain. Pitkän tauon jälkeen oli hyvä saada pitkä ja tasainen peli. 3-2 oli jatkoa ajatellen paras tulos meille tänään. Tämä oli hyvä harjoitus ennen cupin pelejä.

Jukka Tuovinen, Lakkapää
Olimme todella jäässä ensimmäisen erän. Toiseen saimme parannettua peliä. Vastustajan hyvyyttä oli toisen erän osalta se, että hävisimme sen. Tunnetaso nousi kolmanteen erään meillä ja elimme pelin mukana. Pääsimme myös kiinni vastustajan passarin peliin. Ratkaisu tuli sitten viimeisen erän yksittäisissä suoritukssa. Ulkomaalaisvahvistukset ovat parantaneet todella paljon. Piste oli tänään tärkeä.

Parhaat pelaajat
Lakkapää: Borys Zhukov
AkaaVolley: Urpo Sivula
Team Lakkapää
Team Lakkapää22 hours ago
Pregame tunnelmia💪
Team Lakkapää
Team Lakkapää1 day ago
PELIPÄIVÄ💪Tänään pelataan valitettavasti melkein tyhjille katsomoille! Käy ostamassa Lapin Äijän virtuaalilippu ja tue joukkuetta! Samalla saat vaihtokaupassa kelkka-arvan💪

Vielä muutama paikka vapaana peliin, VIP-korttilaisille tiedoksi että valitettavasti emme pysty Vip-tarjoilua ja tiloja järjestämään! Vip-kortilla kahviosta ilmainen Kahvi+pulla+makkara!!

Peli näkyy myös ruutu plussasta!

https://www.nettilippu.fi/fi/event/kelkka-arpa-2-2
Team Lakkapää
Team Lakkapää2 days ago
Vielä on paikkoja jäljellä viikonlopun peleihin. Lauantaiksi 16kpl ja sunnuntaille 19kpl💪 Ei muuta kuin kausikorttilaiset ilmoittautumaan🙂
Team Lakkapää
Team Lakkapää3 days ago
Nyt se on auki! Nimittäin Lapin Äijien virtuaalilippuna toimii perinteinen kelkka-arpa💪 Pelit joudutaan pelaamaan melkein tyhjille katsomoille, ainoastaan kausikorttilaisia voimme ottaa sisälle 40 ensiksi ilmoittautunutta! Vielä on paikkoja jäljellä😉 ilmoittautumisia otetaan vastaan sähköpostitse perpo47@gmail.com!

Käy osoittamassa tukesi näinä vaikeina aikoina ja lunasta itsellesi yksi tai useampi Lapin Äijän virtuaalilippu eli kiinnitys upouuteen moottorikelkkaan!

https://www.nettilippu.fi/fi/event/kelkka-arpa-2-2
Team Lakkapää
Team Lakkapää2 weeks ago
Kausi jatkuu lauantaina ja sunnuntaina loimaalla! Kotipelit jatkuvat 23. ja 24. tammikuuta Akaata ja Valepaa vastaan. Näihin peleihin voimme ottaa sisälle vain 40 ensimmäiseksi ilmoittautunutta kausikorttilaista! Valitettavasti normaalia lipunmyyntiä emme pysty otteluun järjestämään.

Paljon on kysytty myös tukikampanjan perään. Tulemme lähipäivinä julkaisemaan tukilippu kampanjan jossa voit ostaa eri hintaisia virtuaalilippuja kotipeleihimme. Nämä liput ovat historiallisia jo itsessään 😉

https://www.perpo.com/2021/01/13/hiljaiselo-paattyy-yhteistyokumppaneita-haussa/

Instagram