Teemu Silventoinen

Viimeisin uutinen

Hiljaiselo päättyy, yhteistyökumppaneita haussa!
13.1.2021

Facebook

Team Lakkapää

Pelannut liigassa kaudesta 2001-2002 lähtien
Team Lakkapää
Team Lakkapää6 days ago
Kausi jatkuu lauantaina ja sunnuntaina loimaalla! Kotipelit jatkuvat 23. ja 24. tammikuuta Akaata ja Valepaa vastaan. Näihin peleihin voimme ottaa sisälle vain 40 ensimmäiseksi ilmoittautunutta kausikorttilaista! Valitettavasti normaalia lipunmyyntiä emme pysty otteluun järjestämään.

Paljon on kysytty myös tukikampanjan perään. Tulemme lähipäivinä julkaisemaan tukilippu kampanjan jossa voit ostaa eri hintaisia virtuaalilippuja kotipeleihimme. Nämä liput ovat historiallisia jo itsessään 😉

https://www.perpo.com/2021/01/13/hiljaiselo-paattyy-yhteistyokumppaneita-haussa/
Team Lakkapää
Team Lakkapää1 week ago
Ensi viikolla startataan neljännen kerran kausi käyntiin💪

Ennakkotiedoista poiketen näyttää siltä että ensimmäiset kotipelit tullaan pelaamaan 23.1 ja 24.1 Akaa-volleyta sekä Valepaa vastaan! Ensi viikolla vieraillaan myös Loimaalla jossa 16.1 vastaan asettuu Hurrikaani..

10.1 suunnitellun Hurrikaani kotipelin uusi pelipäivä on vielä auki!

Tammikuun kotipeleihin voidaan ottaa sisälle 40 ensimmäiseksi ilmoittautunutta kausikorttilaista, tästä lisää ohjeita ensi viikon aikana🙂 Normaalia lipunmyynti emme valitettavasti pysty järjestämään korona rajoituksista johtuen.

Pysykää kuulolla!
Team Lakkapää
Team Lakkapää3 weeks ago
Tänään vuorossa yleispelaajat💪
Team Lakkapää
Team Lakkapää3 weeks ago
Tälä viikolla on miesten syyskauden tähdistön äänestys! Tänään vuorossa hakkurit! Käykääpä äänestämässä suosikkianne🙂
Team Lakkapää
Team Lakkapää1 month ago
Perungan pojat ry:n johtokunta on kokouksessaan 3.12 päättanyt palkkasuhteessa olevien henkilöiden lomauttamisesta toistaiseksi kuitenkin maksimissaan 90 päiväksi. Päätös koskee yhdeksää pelaajaa seka vapaaehtoisesti palkkasaatavistaan vastaavalta ajalta luopunutta toiminnanjohtaja Henri Tuomea.

Viime kauden tappiollisen tuloksen jälkeen seurassa tehdyt eheyttämis- ja tehostamistoimenpiteet ovat lisänneet yhteistyökumppaneiden määrää sekä kiinnostusta seuraa kohtaan, tästä huolimatta koronatilanteesta johtuvista syistä on seuran talous ajautunut kriisitilanteeseen, jossa johtokunnan ainoa keino ja velvollisuuskin oli päätyä lomauttamistoimenpiteisiin talouden pelastamiseksi.

Mestaruusliigan tauolle meno ainakin joulukuun ajaksi sulki viimeisetkin tulovirrat lähiviikoille, tästä johtuen lomautuksen tarve tässä tilanteessa on vähintään 27.12.2020 asti.

Perungan pojat yy:n puheenjohtaja Heikki Keskitalo:

- Päätös tässä taloudellisessa sekä tuotannollisessa kriisissä nähtiin ainoaksi vaihtoehdoksi turvata seuran toiminnan jatkuvuus tulevaisuudessa. Päätös ei ollut missään tapauksessa helppo, johtokunnan ensisijainen tehtävä on kuitenkin valvoa seuran taloutta ja nyt totesimme tilanteen ajautuneen kriisiin, jossa ainakaan tämän vuoden puolella taloudelliset näkymät eivät mahdollista joukkueen lomauttamatta jättämistä.

Tämä päätös ei lopeta Lakkapaa.com nimella esiintyvän liigajoukkueen kautta, kauden varmasti jatkuessa joukkue palaa yhteisharjoitteluun sekä otteluihin normaalisti.
Team Lakkapää
Team Lakkapää2 months ago
Lentopallon mestaruusliiga menee tauolle 7.12 eteenpäin. Tämä tarkoittaa sitä että 10.12 suunniteltu kotipeli Loimua vastaan siirtyy tulevaisuuteen.

Tiedotamme lisää tulevista peleistä kunhan saamme lisää tietoa mestaruusliigalta!

Joukkue valmistautuu täyttä höyryä ensi viikonlopun tuplavierasreissuun Raisioon ja Sastamalaan 💪

https://www.mestaruusliiga.fi/uutiset/lentopallon-mestaruusliiga-tauolle-joulun-alusviikoille-7.-21.12..html

Instagram